.

.

Риболовни магнити с комплект магнити за улов на въже - Риболовен комплект за риболов на Всичко в едно. Магнит 550 паунда, Здрав найлон въже с дължина 65 метра, 2 Стомане?

Риболовни магнити с комплект магнити за улов на въже - Риболовен комплект за риболов на Всичко в едно. Магнит 550 паунда,

BGN 31.98

Сума
Продуктът е наличен

✅ ВЛАЧЕНЕ на СЪКРОВИЩА ПОД ВОДА - новия си набор от риболовни магнити е супер силен магнит със силата на привличането 550 килограма.Магнит може привлечени големи, тежки предмети, като например метални камъни, реки и езера. ✅ ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА РИБОЛОВ С МАГНИТ - Този комплект съдържа всичко необходимо за риболов с магнит : силен диаметър на магнита = 75 мм, найлон въже с дължина 65 метра с дебелина 8 мм, 2 стоманени пушка, мини ръкавици, мека кърпа за почистване и чанта за съхранение. ✅ ИЗПОЛЗВАЙТЕ В КОМФОРТ - Без особени усилия потърсете на потънали съкровища и липса на предмети във водата.Качеството на защитните ръкавици предотвратява приплъзване и изгаряния на въжето, докато хонорар направления надеждно улавя магнит. ✅ ОТЛИЧНО СЕМЕЙНО ХОБИ - Грейтесь под топлото слънце и прекарват качествено време със семейството си.Направете риболов на магнити конкурентни и да разберете, кой от вас ще донесе в дома на най-добрите съкровища. ✅ ИЗНЕНАДА ЛЮБИТЕЛИТЕ на РИБОЛОВА НА МАГНИТИ - имате приятели, които обичат риболова на магнити?Защо не им се даде пълен комплект?Нашият комплект за риболов с магнит ще се превърне в чудесен подарък за вашите приятели и семейство.Независимо от това, дали сте родител с сковани деца или инстркцията на работа, опознаването на вода може да бъде много забавно, особено когато го правиш с приятели. Също така има шанс, че ще подцепите играчка, под наем или на случайни стойности!Но в този случай, вместо да използвате тънка риболовни куки за фина улов, можете да продължите играта си, хвърляне или изваждане на магнита от водата.Няма нужда от тест препарати за лепило, като лепене на ленти на дръжките.Поставете всичко в водоустойчива чанта за съхранение, за да е лесно за носене, когато сте го преместят на следващото място.След като сте готови, можете лесно да поставите всичко в шкафчето за съхранение или кутия за инструменти, за разлика от лепкави удочек, които неудобно стърчат в дома си.Всеки може да им се!Децата, загубили своите играчки или метални топки; мъжете, които са загубили своите инструменти, или тези, който просто иска да спаси скъпоценни аксесоари.Освен това, можете да го изпратите като подарък!.

Декларирани свойства

Най-добри сделки