.

.

Модерен Душ Панел FUZ Башенная Система От Неръждаема Стомана, 6-Функционален Кран LED Дъждовна Накрайник За Душ с Водопад + Пулверизатор + Струята За Масажи Дъжд За Тял?

Модерен Душ Панел FUZ Башенная Система От Неръждаема Стомана, 6-Функционален Кран LED Дъждовна Накрайник За Душ с Водопад

BGN 52.64

Сума
Продуктът е наличен

▶Размер : Обща височина-46,5 инча ;Време за доставка на продукта отнема само 5-10 дни.Моля, вижте фигура 7 за подробни размери. ▶Материал : месинг; антикоррозионный материал покритие на повърхността на бронз, настъргана масло, висококачествен дизайн.Благодарение на външния вид на бронз в европейския и американския стил, тя лесно се справя с повърхностна корозия във влажна среда.баня. ▶ Функция Спрей за цялото тяло,дюза за душата над главата си и дисплей на температурата, които ще ви помогнат да изберете най-добрата температура на водата(по подразбиране 38 градуса по Целзий), Многоотводные превключватели, които управляват множество комбинации от ефекти вода,с дюзите за масаж мъгла и ръчни приспособления за душата, Тази душ-панел разделно тип се състои от 6 функции : дъжд, водопад и хидромасажни струи, чучур бани,три режима на ръчен душ, можете да включите функция в съответствие със своите нужди. ▶Подробност : Led накрайник за душ, смесване на топла и студена вода, конструкция за монтиране на стена, включва всички принадлежности за монтаж, бърза и лесна за инсталиране,касета баланс вентил налягане и контролира баланса на налягането на водата, за да се предпазите от изгаряне, благодарение на драстични промени налягане на топла или студена вода. ▶ Поддръжка : Гаранция на производителя на пет години,ако имате някакви други въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим проблема с вас възможно най-скоро. (Що се отнася до това, как да се справят с led, в някои случаи тя не работи : 1. Първо проверете дали всички кабели са правилно свързани, 2. Проверете дали са изключени или разхлабени тел порт за свързване, 3. Ако сте проверили след това, той все още не се появява, моля, свържете се с нас и ние переиздадим led индикатор и генератор).Цвят : Черно-А.

Декларирани свойства

Най-добри сделки