.

.

4 Бр. Комплекти за багаж, ABS Твърд Калъф За Багаж Набор от Леки Пътни Куфари в Твърда Черупка с колела-вертушкой Безплатна Капака на Куфара(18 20 24 28 инча) (в Синьо)

4 Бр. Комплекти за багаж, ABS Твърд Калъф За Багаж Набор от Леки Пътни Куфари в Твърда Черупка с колела-вертушкой Безплатна

BGN 79.99

Сума
Продуктът е наличен

【Набор на багаж от 4 теми】- 18-цолови/20-цолови/24-инчови/28-цолови куфара са включени.Твърд багаж в четири различни размера, за да отговорят на всички ваши нужди при пътуване. 【360°Въртящи се колела】- 4 компенсиращи въртящи се колела осигуряват въртене на 360 градуса, плавно, тихо и износостойкое.С прибиращ се дръжка с бутон на тези чанти ще направят вашето пътуване удобно и лесно.Освен това, можете да поставите отгоре малки чанти и вещи от първа необходимост. 【Идеалното място за съхранение на】- Правилна вътрешна структура позволява на опаковката на колкото се може повече пътни принадлежности.Характеристики на опаковъчни ленти за задържане на дрехите на място, джоб с цип за всичко, което искате да запазите отделно, и мрежести джобове за по-добра организация. 【Безопасно заключване】- 3-цифрена комбинация за заключване осигурява безопасността на вашите ценности и е удобен за преминаване на проверка за сигурност.Комплекти за багаж Apelila предоставят повече възможности за вашите бизнес пътувания, семейни пътувания, връщане в училище и пътуват със самолет. 【Висококачествени материали】- Висококачествени материали-ABS правят тези твърди седалките са достатъчно здрави, за да издържат на въздействието на пътуване, водоустойчиви, леки и лесни за почистване.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще ви възстановим вас в рамките на 24 часа.Цвят : Син.

Декларирани свойства

Най-добри сделки