.

.

Qaidenu Танцуващата Кактус Плюшен играчка Украса за деца Забавни Играчки за предучилищно образование Много Забавни Извивающиеся Танци Пеят Електронна плюшено живот?

Qaidenu Танцуващата Кактус Плюшен играчка Украса за деца Забавни Играчки за предучилищно образование Много Забавни Извивающиеся

BGN 20.79

Сума
Продуктът е наличен

????Говори и танцуващата кактус от вязаного плюшени, той танцува едновременно.Той също ще блесне.Освен това, той ще запише и ще повтори това, което каза.Разбира се, този звук не е оригиналния звук, но, лечение и повтаряне на това, което каза, е много забавен тон, той носи радост на семейството си. ????Тази детска образователна играчка е с височина от 12,6 инча, а теглото му е около 0,46 килограм. Необходими са 3 броя алкални батерии LR6 AA 1,5, докато батериите не са включени в комплекта.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме.Ние ще ви или го замени в рамките на 24 часа. ????Нашата скъпа играчка плюшен с кактусом ще се превърне в идеален подарък, който ще донесе радост на хората.Мек външен вид на плюшени гарнитурата е притиснат отвън, което идеално стимулира въображението и творческите способности на децата. ????Външния вид на тази играчка е основан на кактус, е точно като този кактус в саксия.Две големи очи го правят по-интересен.Ако щракнете върху бутона, той ще разтърси с тялото си и да слушате музика.Ако не ви харесва тази музика, можете да я изключите и отново да натиснете бутона, ще промени следната музика.Това ще промени следната музика, да се възпроизвеждат 120 музикални композиции. ????Мек материал, лесен за ползване, безопасен, нетоксичен.Играчката може да танцува, да пее, да се движат и се въртят.Играчката може да танцува, да пее, да се движи и да се завърти.Подходящ за спални, хол, къща, офис, детски легла и на всяко друго място, което ви харесва.Това е подарък от фестивала.

Декларирани свойства

Най-добри сделки