.

.

Цена на дребно Тагове Attacher Маркиране на Пистолет за Дрехи, етикети за дрехи Етикет с 6 Игли и 1000 бр. Шипове Крепежни изделия Магазин Складовата Партида Гараж за прод?

Цена на дребно Тагове Attacher Маркиране на Пистолет за Дрехи, етикети за дрехи Етикет с 6 Игли и 1000 бр. Шипове Крепежни

BGN 8.75

Сума
Продуктът е наличен

✔️【Опаковане на продукти】Пистолет за маркиране облекло се предлага с дресинг пистолет за маркиране : 5 допълнителни метални игли и крепежни елементи с шипове от 1000 мм/ 1 инч. ✔️【Ергономичен дизайн】 Осигурява удобно захващане в продължение на много часове щастлив маркиране.Този лесен за използване набор за маркиране на оръжия за дрехи прави бележки беспроблемными. ✔️【Висококачествени материали 】Пистолет за маркиране облекло работи чудесно, защото той е изработен от висококачествена пластмаса ABS, който да гарантира, че ще получите най-доброто преживяване. ✔️【Лесна употреба 】Лекотата на монтажа, както и лесно за изпълнение инструкции ще ви помогнат бързо и без усилия да маркирате вас; за използване с вълнен лен, хлопчатобумажным хлопчатобумажным полиестер и синтетични тъкани; не за използване с тънки или деликатни тъкани от коприна. ✔️【Широко Приложими Случаи】Пистолет за маркиране облекло,приложим към цялата стандартна маркировка, можете да го използвате за определяне на цените на дрехи, кукли, обувки, панталони, чанти и други продукти, което е полезно за клиенти, за да се определи цената на стоките, а също така да го използвате за по-малки предприятия, търговци на дребно, магазини, складове, както и за продажбите в двора, магазин за стоки втора употреба, щанда на битпазар и т.н. За маркиране облекло Цената на пистолета с 1000 бели бодли и 5 допълнителни стоманени игли Използвайте пистолет за маркиране : 1.Поставете всеки край свързващ прът за закрепване в отвора за подаване в горната част на пистолета. 2.Поставете иглата в отвор за етикети и кърпа,след което натиснете спусъка, за да се маркировка. 3.Когато иглата не се използва, защитете я покрийте с капачката.Сменете иглата: 1.Завъртете скобата на иглата обратно на часовниковата стрелка в посока капачка на иглата, се уверете,че тя се намира успоредно на отвори за игла, след това отстранете иглата. 2.Завъртете скобата на иглата по посока на часовниковата стрелка към задната част на пистолета, се уверете, че тя се намира успоредно на пазу за игла, след това фиксирайте иглата.Пакетът включва : 1x стандартен пистолет за маркиране на 6x Метални игли 1000x 1 инча/ 25 мм Шипове ПРЕДПАЗНА МЯРКА ПРИ УПОТРЕБА : Нашият пистолет с цени безопасен за използване в повечето тъкани, за предпочитане по-дебели.Обаче стандартните игли са с дебелина, която може лесно да се оставя дупка, ако ги използват много фини деликатни тъкани.В този случай е препоръчително да го използвате през шевовете на дрехата или на вшитых етикетите.

Декларирани свойства

Най-добри сделки