.

.

VASTFIRE Мащабируем Зелен/Червен/UV Ловен фенер За проследяване на Кръвта Елен Червен Фенер за Нощно Виждане Зелени Търсачките лампи Ловни Фенери за Белохвостого Елен ?

VASTFIRE Мащабируем Зелен/Червен/UV Ловен фенер За проследяване на Кръвта Елен Червен Фенер за Нощно Виждане Зелени Търсачките

BGN 23.99

Сума
Продуктът е наличен

✅ Регулируем фокус Червено-зелен UV фенерче Blacklight с подсветка от 100 ярда до 50 ярда, включва батерия 18650 с капацитет 2600 mah( време за работа от 3,5 до 6 часа), зарядно устройство, USB, подарък чанта за носене и безплатна гаранция 1 година. ✅ Истински ултравиолетова светлина, не като други, които имат синя светлина(елен-добре се вижда синя светлина), проследява елен.Независимо дали пътека, къмпинг или играта, ультраяркий VASTFIRE blood light 18650 с 365НМ светкавица черно светлина ще ви помогне да ги намерите всички. ✅ Липса на шум, "Кликване", специално разработен за лов, не ще изплаши животни : елени, Мечки, Лосове, Видри, миещи мечки, Койоти, диви прасета, Порове и други диви животни, Натиснете, за да включите /изключите, след което натиснете леко, за да безшумно промяна на цвета на светлината (Зелен-UV-Червен-Зелен-UV-Червено). ✅ Быстроразъемный метална скоба, специално разработена за ежедневно носене фенери, за да освободи ръцете на потребителите, той наистина е полезен за патрулиране, лов, други дейности на открито. ✅ Употреба : Фенерче с червена и зелена светлина е отличен за откриване на хищници, на свинете-койоти, диви прасета, мента елен за нощен лов, Прилагането на ултравиолетова светлина : светлината на урината домашни любимци, за кучета и котки, отлично отразява следи от кръв през нощта, както и да я използва за проверка на камуфлажна дрехи за сезона на елен.

Декларирани свойства

Най-добри сделки