.

.

Набор от Аэрографов, Преносима Безжична Машина за грим Аэрографа, Пистолет за Airbrushing с 2 чаши, Акумулаторна Въздушни Четки за Рисуване, Декорация на Торта, Изкуство ?

Набор от Аэрографов, Преносима Безжична Машина за грим Аэрографа, Пистолет за Airbrushing с 2 чаши, Акумулаторна Въздушни

BGN 35.99

Сума
Продуктът е наличен

????????????【УНИКАЛЕН ВЪНШЕН ВИД】 : Откажете се от стария, изцяло нов външен дизайн, заоблени външни линии, ергономичност, ще подобри визуални и тактилни усещания.Направете вас уникален при използването на този пистолет-пръскачка. ????????????【НАЛЯГАНЕ на ВЪЗДУХА по-висока И НАЛЯГАНЕТО ПО-СТАБИЛНО】 : Конвенционални двигатели имат силни вибрации и силен шум.Ние използваме усъвършенствани двигатели с въглища четка със стабилни темпове.Позволява ви да е по-точна при боядисване и лесно да се създаде идеална работа. ????????????【ДВЕ ЧАШИ с РАЗЛИЧНА КАПАЦИТЕТ】 Малка чаша е с капацитет от 5 мл, а голямата чаша е с капацитет от 20 мл. Тя може да отговаря на вашите нужди, и можете да изберете чаша съответната капацитет в съответствие с размера, който ви трябва. ????????????【ШИРОКА ГАМА от КОМПЛЕКТИ БЕЗЖИЧНИ ПИСТОЛЕТ-ПРЪСКАЧКА】 : Страхотни комплекти пистолет-пръскачка за начинаещи, студенти и напреднали художници, малки безжични пистолети-опаковки може да се използва за художествени картини, временни татуировки, украса торта, грим, нокти арт, занаяти, colorization модели, фризьорски салони, графити и татуировки, стенопис на тялото. ????????????【 ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ на РАБОТА】Батерия с голям капацитет, зареждане чрез USB, е безопасна за употреба.След зареждането му може да се използва навсякъде, дори и без захранване.

Декларирани свойства

Най-добри сделки