.

.

Спално Бельо Celine Най-Доброто, Най-Мекото, Най-Уютно Спално Бельо В Света! Брой нишки 1800, Комплект чаршафи от 4 теми Египетски качество , Устойчиви на бръчки с дълбоки ?

Спално Бельо Celine Най-Доброто, Най-Мекото, Най-Уютно Спално Бельо В Света! Брой нишки 1800, Комплект чаршафи от 4 теми

BGN 23.98

Сума
Продуктът е наличен

Насладете се на тази лукс и комфортен хладен нощен сън с изключително фина дишаща чаршаф, който има копринена мекота и блестящ завършек.ЛУКС ОТГОВАРЯ ИЗПЪЛНЕНИЕ : Бельо Celine осигурява отлична производителност, и усещане за лукс започва с нишки, които все още са по-тънки, по-дълги и по-твърда коприна. Дълбок джоб, напълно еластична чаршаф за матрак с дебелина до 16 инча, устойчив на бръчки и замира, се размива в студена вода и бързо изсъхва.Микрофибър.Той е изключително бързо оцветени, и дори и след години на редовна употреба ще изглежда толкова ярко, както в първата нощ, когато той ще ви хареса. Дълбок джоб, напълно еластична чаршаф за матрак с дебелина до 16 инча, устойчив на бръчки и замира, се размива в студена вода и бързо изсъхва.Тези нишки са от микрофибър преминават основно почистване, четка и климатизация преди да ги вплетают в тъканите на премиум-клас, а след това се почистват с четка, за да получите блестяща, сверхмягкую повърхност, към която се стремят ценителите на тънко спално бельо.

Декларирани свойства

Най-добри сделки