.

.

Еднократни Шапки За Душ - 200 бр. Обработка на Косата Прозрачни Найлонови Шапки За Спа-Салон за Домашна Употреба, хотели и Фризьорски салон Пластмасова Прозрачна Ела?

Еднократни Шапки За Душ - 200 бр. Обработка на Косата Прозрачни Найлонови Шапки За Спа-Салон за Домашна Употреба, хотели

BGN 7.19

Сума
Продуктът е наличен

❤️【 Еластични винтови капачки предпазват косата от водата по време на къпане и плуване】Еластичната шапка предпазва косата от вода по време на душ/вана Тази шапчица е подходящ за душ и защитава косата по време на инсталация. ❤️【Подходящ за грим 】Подходящ за женския грим, грим, почистване на лицето или къпане и т.н. ❤ ️ 【 Удобен и полезен】Тази шапка е чудесно за защита на косата по време на душ, климатик. ❤️【 Водоустойчив шапка за душ】водоустойчив и може да се регулира лесно да носят със себе си и да се поддържат чисти.Ние гарантираме, че нашата еднократна употреба шапка за душ ще оправдае вашите очаквания. ❤️【 Е подходящ както за домашна, хотелска, така и за фризьорски използване на】Нашите многофункционални пластмасови капачки за коса може да се използва за грижа за косата, вълна, боядисване на коса, спане, слънчеви бани, къпане, готвене, обличане, спа процедури, за плуване и за използване в хотели.Също така е много удобно за туристите, които искат за обувки не смешивалась с чисти дрехи в куфара.Без мирис, чисти, меки, гъвкави, вместительные шапки за коса, удобни в чорап, са идеални за защита и покриване на косата, храни, обувки, шапки и т.н., са Добри за душата, салон, лечение на заболявания, пикник, преносими пътуване и т.н.

Декларирани свойства

Най-добри сделки