.

.

Къс чорап AOBOCO от сребро Планета, Галактика с Сверкающим кубическим цирконием/Украсена с кристали от Австрия, Хипоалергичен Гривна на глезена, къс чорап, Изящни биж?

Къс чорап AOBOCO от сребро Планета, Галактика с Сверкающим кубическим цирконием/Украсена с кристали от Австрия, Хипоалергичен

BGN 19.19

Сума
Продуктът е наличен

Моля, не се колебайте да ни потърсите винаги, когато имате нужда от помощ, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Размер на частиците абсолютно същата, за разлика от редовните линии за рязане на кристали, той е округлое усещане, което е слабо на допир.Колкото повече аспекти на рязане кристалът, толкова по-ярка и сияюще той блести, създавайки ефект, подобен на този стопанин.Размер на частиците абсолютно същата, за разлика от редовните линии за рязане на кристали, той е округлое усещане, което е слабо на допир.Изпрати го! (1) Чистота : прозрачна и бистра, без мехурчета, без примеси, без дефекти. (3) Цвят : Цвета на чисто, показва много очевиден цвят на дъгата при светлината или слънчева светлина.Инкрустирани фианитами с фианитами, ви прави по-чаровна и нежна. (2) Рязане : Модерна технология на рязане.(4) Коефициент на топлопреминаване : Crystal AOBOCOs има прозрачност, с която не могат да се сравняват с други обикновени кристали или естествени кристали. (1) Чистота : прозрачна и бистра, без мехурчета, без примеси, без дефекти.

Декларирани свойства

Най-добри сделки