.

.

Фаровете ДэнФорса. USB-акумулаторна светодиодна светлина. Ултра Ярък Главоболие Фенер CREE 1080 Лумена + Червена Светлина. Фарове за възрастни, Къмпинг, на открито и рабо

Фаровете ДэнФорса. USB-акумулаторна светодиодна светлина. Ултра Ярък Главоболие Фенер CREE 1080 Лумена + Червена Светлина.

BGN 17.44

Сума
Продуктът е наличен

Разработен в САЩ, налобный фенер Dan Force представлява висококачествен led налобный фенер с защита от вода, прах и повреди IPX45.Ярката светлина с висока яркост 1080 лумена има 4 режима на осветяване : - висок, нисък, среден, стробоскоп.Фар с червена светлина и регулируема на 90-градусов главоболие фенерче го правят идеален за всеки тактическо използване.МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ЕКИПИРОВКА-Лесно променяйте фокус на светлината, за търсене и на открито по време на къмпинг.Мащабируем фокус осигурява максимална точност при работа.Работи перфектно като фенер за шлемове.Тактически налобный фенер с червени светлини за лов, риболов и всякакви други тежки условия на експлоатация.КОМФОРТ НА ПОРЪЧКАТА – Тази глава фенер не просто здрав, той също така е разработен за максимален комфорт.Насладете се на контрол на температурата благодарение на защитен от пот оголовью.Го регулируем размер го прави специално изготовленным седалище светлина за главата.При всякакви метеорологични условия главоболие светлини Dan Force създадени, за да издържат на всички работа и от метеорологичните условия, от горещини до пронизывающего до костите студ.Освен това, здраво гумено уплътнение предпазва перезаряжаемую батерия led фарове от прах, лед и вода, за максимална надеждност.ВЛАДЕЙТЕ най– ДОБРИЯТ- Обретите увереност, за да се присъедини към семейството на Dan Force!Ще Получите най-добър фенерче, за да фарове, 2 USB зарядни батерии 18650, USB кабел, Калъф за носене, карабина и ръководство за потребителя.

Декларирани свойства

Най-добри сделки