.

.

1518 Бр. Набор от Аппликаторов за маркиране Облекло, включително Ръчен Апликатор на Етикети за дрехи, Прикрепляющий Етикет за дрехи с 5 Стоманени Игли и 1512 Зъби на Уст?

1518 Бр. Набор от Аппликаторов за маркиране Облекло, включително Ръчен Апликатор на Етикети за дрехи, Прикрепляющий Етикет

BGN 11.19

Сума
Продуктът е наличен

Лесна употреба : Апликатор за етикети на дрехи е много лесен за използване, не изисква твърде много усилия, за да се дюзи за изтегляне или за замяна на игли.Лесно се удържа : дръжка аташе за етикети на дрехи разумно проектирана така, че да осигуряват удобно захващане, за натискане на спусъка не се изисква твърде много сила, за да се сведе до минимум натиска на ръцете си и за намаляване на умората на оператора.Широка гама от приложения : машина за етикетиране на дрехи-това е чудесен инструмент за поставяне на етикети с номера, стил и размер на дрехи, текстилю, играчки, багажу, сумкам, коврам и т.Съдържание на опаковката : получавате апликатор за маркиране облекло, 5 стоманени игли и 1512 застежек с черни шипове, общо 1518 броя; Добра комбинация и достатъчно на брой, за да отговарят на вашите нужди.

Декларирани свойства

Най-добри сделки