.

.

Имала Неонова реклама-Неонови Надписи за спални,USB или батерия Неонова светлина за стена,led неонова светлина като неонови стенни табели за момичета, Любовна Светли?

Имала Неонова реклама-Неонови Надписи за спални,USB или батерия Неонова светлина за стена,led неонова светлина като неонови

BGN 10.38

Сума
Продуктът е наличен

★【Осветите къщата си 】Led табела Iceagle любовта ще на вашия дом, добавете романтика с помощта на топли бели светодиоди за украса на стените.Създава романтична атмосфера във вашата стая, е подходящ за вашата малка принцеса и принц.Неонова светлинна табела е идеално за вашия дом декор или парти, като обикновен живот по-ярък и интересен. ★【Двете неонови надписи с led подсветка, USB широко се използват на сватби, девичниках, сватбени тържества,партита в чест на рождения ден и други празници, поставени на полицата срок на годност или на бюрото си, са идеалното атрактивно допълнение към вашето парти.Цвят : Топло Бяло.

Декларирани свойства

Светлини Под Формата На:
Любов
Цвят Фенери:
Топло Бяло
Материал:
Премиум PVC + LED
Източник на светлина:
дриблира
Превключване На Режима:
Превключвател за ВКЛЮЧВАНЕ/ИЗКЛЮЧВАНЕ
Размери на продукта:
L
източник на захранване:
3 Батерии тип АА (не са включени в комплекта) и USB кабел
Забележка:
Led табели са предназначени само за украса. Това не е играчка.
Внимание: :
1. Поставете неонови лампи на хладно и сухо място, а не в допълнителни батерии, ако те няма да бъдат използвани по-дълго време. :
2. Моля, уверете се, че неонова светлинна табела здраво завързано, за да не падне. :

Най-добри сделки