.

.

Omygo Защита на Китката за Деца/Възрастни, предпазни средства Наручный еластична Превръзка Шок Спортна Поддръжка на Китката за ролери, Скейтборд, Сноуборд, Ски, за Мо?

Omygo Защита на Китката за Деца/Възрастни, предпазни средства Наручный еластична Превръзка Шок Спортна Поддръжка на Китката

BGN 7.99

Сума
Продуктът е наличен

???Удобни защитни облицовки на китката : Голота на задната страна на четки ги прави по-дишаща и удобни в чорап, вътрешна облицовка-възглавница абсорбира потта и осигурява допълнителна надеждна защита на уязвимите части на ръце за намаляване на въздействието. ????Качествени материал : Удароустойчив формовани пластмасови гуми с висока плътност отпред и отзад китките за подкрепа, амортизирующая пяна EVA, закрепленная между отправни гуми и запястьем, допълнително предпазва вашето китката. ????Управляван от : Две регулируеми найлон лента на дланта и китката предоставят идеална за кацане и по-добра поддръжка на китката, при запазване на пълен обхват и движения на палеца и пръстите. ????Многофункционални предпазни средства : Нашите защитни ръкавици са идеални за каране на ролкови кънки, ролери, ролкови кънки, скейтборд, ски, сноуборд, мотокрос и всички видове ролкови спортове. ????Размери и опаковка : Три размера са достъпни за деца и повечето възрастни.Размер S за ширината на дланта 2,7 - 3,14 инча, размер M, за да ширината на дланта 2,95 - 3,54 инча, размер L-ширина на дланта 3,74 - 4,33 инча.Комплектът включва : 2 БР (1 чифт) Опора за китките както лявата, така и дясната ръка.Щитове за китките за деца/възрастни за каране на скейтборд, ски-сноуборд (1 двойка) С тези плочи за китките можете да се насладите на удоволствието от спорта, те ще защитят вашето китката, дланта и на ръцете от нараняване и болка при карането на кънки, карането на скейтборд, карането на ски, сноуборд, кънки и всички спортове, които изискват най-интензивна защита.Характеристики : 1. Защита на ръцете и китките на : Гума от висока якост на удар пластмаса ABS в дланта предпазва ръцете и китките от удари и наранявания. 2. Дишащи и удобни : Външен дизайн в задната част на ръкавици за дишаща и удобно носене, той държи прохладно и сухо в летните спортове. 3. Предоставяне на подкрепа и да се улесни болка : Нашият еластична превръзка за китката работи с помощта на леки гуми и еластична тъкан, за да подкрепят вашето китката и облекчаване на болки в китката.Идеален избор за тези, които трябва да се предпази ръката, китката и дланта.Това е удобно както за мъже, така и за жени. 4. Гъвкава конструкция : Система за лесно застегивания лента ще ви помогне да регулирате еластична превръзка на китката си за перфектна форма.Система за колан държи на уплътнение на мястото на тялото по време на всички спортни движения.Колани може да се регулира силата на стягане за по-надеждна кацане. 5. Пяна EVA за амортизация : Амортизирующая пяна EVA между отправни гуми и запястьем за омекотяване и комфорт, с мека подплата.

Декларирани свойства

Най-добри сделки