.

.

8 Нетъкан Колелото за полиране на дихателните пътища,Отвор за беседки 5/8,/Грубо полиране за ъглошлайф 1 бр.

8 Нетъкан Колелото за полиране на дихателните пътища,Отвор за беседки 5/8,/Грубо полиране за ъглошлайф 1 бр.

BGN 10.39

Сума
Продуктът е наличен

ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : Това е 8-инчов нетъкан колелото за полиране на дихателните пътища се използва за полиране на детайли на превозни средства,като колела,за боклук,брони,калници и т.н. Или всяка друга метални части от алуминий, месинг, мед, шлайфане и полиране.ДОБЪР ДИЗАЙН : Дизайн полировальных кръгове, за да дихателните пътища Позволява да се полира по-дълго и по-хладна, отколкото стандартните почитатели.Здрав нетъкан текстил, полезен за премахване на тежки натрупвания и окисляване с всички видове повърхности.ВИСОКО КАЧЕСТВО : Здрава нетъкан материал.Оцинкованное централно пръстен, устойчив на корозия,много траен и издръжлив.Обороти в минута : Препоръчителни максимални граници за сигурност 3000 оборота в минута. РАЗМЕРИ : Диаметър : 8 см; Вътрешен отвор за дорник : 5/8 инча.Опаковка : 1 опаковка.Пакетът включва : 1бр 8-инчов нетъкан материал на Колелото за полиране на дихателните пътища Спецификация : Материал : Твърд нетъкан текстил Цвят : Както е показано на фигура Диаметър : 200 mm/8" Вътрешен отвор за перголи : 5/8 инча Характеристики : ●Това колело за полиране изпълнени от здрав, траен плат, който е на колелото за полиране с общо предназначение.И са предназначени за ефективно почистване, премахване на тежки повърхностни отлагания и окисляване с всички видове повърхности. ●Това оцинкованное пръстен централна образува бръчки на повърхността нетъкан текстил, дизайн гънки се издържа на натоварвания и работи хладно, нека полировальное колелото е по-хладна,отколкото стандартните колела, които осигуряват постоянна скорост на рязане абразиви, които работят за по-дълго време.Бръчки и помагат за задържане на връзката.Скоба за централна пръстени, устойчиви на корозия, много здрав и издръжлив. ●Скорост на шлайфане колело за дихателните пътища, не трябва да надвишава 3000 об / мин ●Препоръчително е да използвате с полирующими составами.

Декларирани свойства

Материал:
Здрав нетъкан материал
Цвят:
Както е показано на фигура
Диаметър на:
200 mm/8
Вътрешен отвор за перголи:
5/8 инча
Характеристики:
●Този полировальный кръг е направен от здрав, траен плат, което е полировальным кръг с общо предназначение.И са предназначени за ефективно почистване, премахване на тежки повърхностни отлагания и окисляване с всички видове повърхности. :
●Това оцинкованное пръстен централна образува бръчки на повърхността нетъкан текстил, дизайн гънки се издържа на натоварвания и работи хладно, нека полировальное колелото е по-хладна,отколкото стандартните колела, които позволяват на абразивам режат с постоянна скорост, като работят на lo :
●Скорост на шлайфане колело за дихателните пътища, не трябва да надвишава 3000 об / мин. :
●Препоръчително е да използвате с полирующими составами. :

Най-добри сделки