.

.

5шт Водоустойчив Мъжки Аксесоари за електромагнитни вентили, Гъвкав Plug електромагнитен Клапан на постоянен ток с осветление Без Кабел(24)

5шт Водоустойчив Мъжки Аксесоари за електромагнитни вентили, Гъвкав Plug електромагнитен Клапан на постоянен ток с осветление

BGN 15.19

Сума
Продуктът е наличен

【IP67】 Водоустойчив и прахоустойчив прозрачен с щепсел със светлина и без жици може да се предотврати попадането на прах, а на нивото на защита IP67 увеличава трайността на щепсела. 【Материал】 Штепсельная вилица сонда хидравлично електромагнитни вентила е изработена от материал гнездото на БКП и материал на корпуса на КОМПЮТЪР, който е лек и издръжлив, както го механичен срок на услугата е 50 цикли на свързване. 【Даде визуална представа за настоящите】 Електромагнитен клапан с приставка адаптер лампа, закачена централния винт 0,4 Nm, а номинален ток (40°C) е 10А. 【Публикуване】 Водоустойчив съединителната вилица използва метод винтового клещи, който е лесен за инсталиране. 【Прилагането на】 Гъвкави съединители dc адаптер 24 / 12v може да се използва за сонда, електромагнитен клапан за налягане на водата, елегантна изработка, лесен за употреба.

Декларирани свойства

Най-добри сделки