.

.

Тестер за Проверка на Детектор на Валутите 20 бр. Преносим Детектор на Фалшиви Пари Дръжка За Детектор на Фалшиви Банкноти Тестер За Проверка на Дръжки на Инструмен?

Тестер за Проверка на Детектор на Валутите 20 бр. Преносим Детектор на Фалшиви Пари Дръжка За Детектор на Фалшиви Банкноти

BGN 12.24

Сума
Продуктът е наличен

★Опаковка : 20 Безплатни кошари за откриване на фалшификати в опаковка, здрава писалка и мастило, могат да се прилагат в продължение на дълго време, голям брой може да замени или да споделите с приятели. ★Как да се използват : След получаване на пари в брой можете да напиша нещо на хартия и да видите как светва жълта светлина, за да докаже, че това са реални пари; ако виждате черен етикет, жалко, че е фалшива банкнота; това е прост и удобен начин за бързо идентифициране на фалшиви или истински банкноти. ★Нормалния размер : Дръжка с дължина 13 см/5,1 инча, преносим и практичен, той е удобен сложи в джоба и да се носи навсякъде. ★ Широк спектър от приложения : валута Детектор е подходящ за най-различни поводи и може да се използва в ресторанти, банки, търговия на дребно, развлечения, магазини от първа необходимост, малък бизнес, гаражни разпродажби и т.н., Както и всички други начини, които са необходими за вашето удобство. ★Универсален дизайн : Тези детектори курсове са подходящи за пари в брой във всяка страна.С цел защита на финансите няма ограничения по гражданство.Търговска марка : Youat Origin : Брой CNModel : Детектор на пари.

Декларирани свойства

Най-добри сделки