.

.

JSONO Хладилник авто люк на покрива Дренажен Вътрешен Дълъг Маркуч Найлон Пружина Дупка Хладилника Инструмент За драгиране Изгибаемая Четка за Отстраняване на Засо?

JSONO Хладилник авто люк на покрива Дренажен Вътрешен Дълъг Маркуч Найлон Пружина Дупка Хладилника Инструмент За драгиране

BGN 6.80

Сума
Продуктът е наличен

●Удобства : . 1.Инструмент за драги : помощ за всички видове малки дупки , реши проблема на течове и отстраняване на миризма, причинена от засорением. 2.Висока адаптивност : подходящ за всички марки хладилници, фризери, бани, кухни и мивки. 3.Безопасен материал : изработен е от материал от неръждаема стомана, здрав и издръжлив. 4.С помощта на пръчката за защита от запушване : След почистване на тръби поставете сливное дупка, за да се предотврати попадането на чужди предмети в дупката, и ледената вода може да циркулира нормално. 5.Практичен дизайн : може лесно да бъде поставена в отводняване на тръбата за събиране на почвата и ефект на по-добре. ● Пакет включва : 1 бр х 155 см Копаят тръбата С помощта на метода : 1.Преди употреба изключете хладилника и поставете тръбата в сливное дупка. 2.Преди да използвате телефона трябва да бланширани в гореща вода, докато омекне. 3.Поставете устройството за далеч смучене на вода в сливное дупка.Напълнете с гореща вода (70-80°C), за да се измие засор в дренажната тръба.Ако се сблъскате с някакви пречки при поставянето на тръби, продължавайте да се хвърли гореща вода, за да се стопи леда.

Декларирани свойства

Най-добри сделки