.

.

Бодиборд Panda Eye, Лека дъска за хоро със спираловиден каишка на китката, Гладка горна deca от стиропор и трайно висока скорост на дъното на ИПП, Трайно, за да сърфирате з?

Бодиборд Panda Eye, Лека дъска за хоро със спираловиден каишка на китката, Гладка горна deca от стиропор и трайно висока

BGN 34.39

Сума
Продуктът е наличен

【Технология термоуплотнения】 Тялото на борда прессованы и синтезирани по технологията термоуплотнения без лепило.Процесът на термоуплотнения склеивает слоеве заедно и осигурява по-стабилна плака, която може ефективно да предотврати образуването на мехурчета върху дъска за сърф. 【Здрава конструкция】Гладка повърхност, изработена от палубата XPE, осигурява добра устойчивост на удар и износоустойчивост.Лека дъска за boogie woogie с ядрото на EPS е устойчива на атмосферни влияния, водоустойчив, а амортизацията може да увеличи вашата скорост и сила.Можете лесно да стоят или лежат върху него, за да отговарят на вашите различни нужди. 【】 Динамичен дизайнГладкое дъното от полиетилен с висока плътност придава твърдост и увеличава скоростта, проекция и перфектна гъвкавост, компактен размер и водоустойчив, за всички условия на вълни.Дъска тяло има релси 60/40 задни канали и опашка във формата на полумесец, които осигуряват по-голяма гъвкавост и умения. 【Висока голямото и малкото тегло 】Благодарение на високата си плавателност и здрава конструкция нашата дъска за тяло притежава висока носеща способност и увеличава скоростта.Той може да служи по-дълго, без деформации и избледняване.Лек ви позволява лесно да го носите със себе си, където и да отидете. 【Премия навити на каишка за китката】Научно разработена дърпане позиция на lesh осигурява отлично сцепление, което повишава сигурността и стабилността на сърфиране.Каишка за китката премиум-клас може да се носи на китката или крака си, за да си плака винаги е бил прикрепен към вас, за да предотврати загубата на дъски за сърф.Опъване на лента на китката може свободно да се регулира за максимален комфорт.УДОБСТВА : .

Декларирани свойства

Най-добри сделки