.

.

EGV-50 Бр. Еднократна пластмасов Калъф за седалката на тоалетната чиния, водоустойчив и нескользящий, Индивидуално опаковани за пътуване, Идеално за приучения да гър?

EGV-50 Бр. Еднократна пластмасов Калъф за седалката на тоалетната чиния, водоустойчив и нескользящий, Индивидуално опаковани

BGN 5.59

Сума
Продуктът е наличен

За ЕДНОКРАТНА употреба И ГИГИЕНИЧНЫЕ : калъфи за седалките на тоалетната чиния за еднократна употреба,идеален за носене за тоалетната чиния,подложка за защита от саксии, идеален за пътуване, за възрастни и техните деца;можете да се опитате да ги използвате, домове за помощ в приучении към гърне;.Дизайн на чанти, напълно изолиран, устойчива на плъзгане и устойчива на плъзгане, без мирис, безопасен за използване.Компактен и преносим, идеален за пътуване.Най-подходящ за бременни, които се нуждаят от невидими хигиенни и тоалетни.Моля, изхвърли ги в кофата за боклук, след като те са били използвани за бързо почистване.Изработен е от материал PO, него не е лесно да се скъса или да се скъса.На тоалетката има отпечатък от обувка.

Декларирани свойства

Най-добри сделки