.

.

1 Бр. Синя Четка за почистване на аквариум с Четка за почистване на Аквариум тръби, Четка за почистване на тръби От неръждаема стомана, Четка за почистване на аквари?

1 Бр. Синя Четка за почистване на аквариум с Четка за почистване на Аквариум тръби, Четка за почистване на тръби От неръждаема

BGN 5.58

Сума
Продуктът е наличен

Обща дължина : 61 " (155 см); Диаметър на малкия края на четката : 1,8 см; Диаметър на голям края на четката : 3 см; Цвят : Синьо, сребристо тон.Материал : Неръждаема стомана, найлон; Подходящи за многократна употреба, здрав и издръжлив.Идеален за почистване на вътрешната част на различни маркучи; Подходящ за почистване на помпи, филтри, тръби и други труднодостъпни места.Гъвкави, гъвкави, лесно соединяемые маркучи могат да бъдат използвани в тръби, с малко завои, като U-образни тръби, за премахване на мръсотията в тръбите. 61" по дължина, подходящи за почистване на дълги тръби; - Добри инструменти за почистване на тръби за домашна кухня и аквариум.в пакета включва : 1 бр Синя четка за почистване на аквариум, четка за почистване на маркуча за аквариумной тръба Обща дължина : 61" (155 см)Диаметър на малкия края на четки : 1,8 см. Диаметър голям края на четки : 3 см Цвят : син, сребрист Тонматериал : неръждаема стомана, найлон●61" по дължина, подходящи за почистване на дълги тръби●идеален за почистване на вътрешната част на различни маркучи●Подходящ за почистване на помпи, филтри, тръби и други труднодостъпни места●Гъвкав, гъвкав, лесно между маркучи, може да се използва в малки извити тръби, като U-образна тръба, за да премахнете мръсотия в тръбите● - Добри инструменти за почистване на тръби за домашна кухня и аквариум●●●Как да използвате●●●1. Почистете главата четка с мек почистващ препарат и топла вода, а след това внимателно ги измийте със студена водой2. Дръжте тръбата точно, внимателно го поставете в главата четка за почистване, работете отзад и отпред, внимателно премахване на мръсотия в трубе3. След почистване, поставете четката с главата надолу на сухо място, дайте зъби, за да изсъхне по естествен начин, не скручивайте щетину, не използвайте сешоар, иначе материал четина ще бъде повреден Забележка : 1. Поради светлина и цвят на дисплея може да се различават малко.Това е неизбежно, моля, разберете!2. Моля, позволете малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Декларирани свойства

Най-добри сделки