.

.

Метални Бар Столове Комплект от 4 Промишлени Продуктова столове с ботуш с табли Бар столове за кафе-бистро(30 инча, Изтъркан Синьо-Зелен)

Метални Бар Столове Комплект от 4 Промишлени Продуктова столове с ботуш с табли Бар столове за кафе-бистро(30 инча, Изтъркан

BGN 53.76

Сума
Продуктът е наличен

【Пакета включва】4 промишлени метални продуктова стол с ниска облегалка. 【Проблемната Довършителни】 Проблемната Покритие на Рамката С Синьо-зелено Прахово Покритие. 【Стабилност и комфорт】 X-скоба под седалката на стола, която осигурява допълнителна подкрепа и стабилност.Квадратна поставка за крака лесна за поставка за крака и осигурява комфорт при сядане. 【Използване на закрито и на открито】Този стол е достатъчно издръжлива, за употреба в магазин или кафене, и достатъчно стилен, за да използвате у дома.Най-добрият избор за офис, парти или друг повод, най-добрия избор за офис, парти или друг повод. 【Весовая капацитет 】Този стол е изработен от метална рамка, която лесно може да побере до 350 паунда.Безплатна замяна за проблеми с инсталирането.Размер : 30 см | Цвят : Проблематичен е синьо-зелен.

Декларирани свойства

Най-добри сделки