.

.

Набор от аксесоари за пушене, пистолет 2 бр. ,Куполна капак за пушене на пистолета 6.3 инча ,Капак за пушене на пистолета 4,7 инча ,Капачки за коктейлни напитки, Капачки ?

Набор от аксесоари за пушене, пистолет 2 бр. ,Куполна капак за пушене на пистолета 6.3 инча ,Капак за пушене на пистолета

BGN 15.99

Сума
Продуктът е наличен

★Специално проектиран за пистолет-пушач➤➤С гумен отвор, работи с всички дымовым пистолет и генераторной машина, можете бързо и безопасно да добавят вкус и аромат на дим във всякакви напитки или храна за около 30 секунди. ★Куполна капак за пушене ➤➤Размер : 6,3"x 6.3 на"x 3,9" ,Материал : кристал пластмаса и гума .Подходящ за повечето чинии, блюда, чаши, купички с диаметър в границите от 6,3 инча. ★Делото чаши за пара пистолет-Размер : Диаметър 4,7 инча ,Материал : пластмаса и гума .Подходящ за винени чаши, чаши за вино, чаши и купички с диаметър по-малко от 4.7 инча. ★Лекота и компактност➤➤Просто да поставите дюза за студено пушене в гумено дупка дамска шапка клош и гумено отвора на капака на чаши , може да се използва за демонстрация на торти/храна/десерти/леки закуски. ★Гаранция➤➤Ние предлагаме 30-дневен парите и безплатна гаранция 1 година .За всякакви въпроси ,моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Размер : Пластмасов капак на купола + капак чаша.

Декларирани свойства

Най-добри сделки