.

.

Съдомиялна на масата COSTWAY, 6-местна Вградена Съдомиялна машина с отглеждането на 72 Ч, Функция изсушаване на въздуха, Led сензорно управление 5 Програми на миене,за апа?

Съдомиялна на масата COSTWAY, 6-местна Вградена Съдомиялна машина с отглеждането на 72 Ч, Функция изсушаване на въздуха,

BGN 279.20

Сума
Продуктът е наличен

???? КАПАЦИТЕТЪТ на 72 БРОЯМиялна машина е оборудвана с кошница за прибори за хранене и кошница за инсталиране на 6 места за общия брой на 72 броя сервировочных лъжици, чинии, мисок и много други.В него е достатъчно съдове за цялото семейство.Тази съдомиялна е подходящ за съдове от керамика, стъкло и неръждаема стомана. ????СУШЕНЕ с ГОРЕЩ ВЪЗДУХ и 72 часа КОНСЕРВИРАНЕ След всеки кръг измиване функция сушене с горещ въздух суха вашата съдове при температура 158 °F и едновременно стерилизира и дезинфекцира чинии.Съдомиялна машина също има 72-часова безопасността, когато функцията на движение на въздуха се включва автоматично на всеки 2 часа и прави сваляне на съдове за готвене е винаги суха. ????5 ПРОГРАМИ на МИЕНЕ И БЕЗОПАСНАТА ЕКСПЛОАТАЦИЯИма 5 вградени програми на пране за обработка на мръсни чинии, на базата на различни материали, съдове за готвене и намаза, за да осигури оптимални резултати на почистване.Той също така е оборудван с ключ за безопасност за деца, за да заключите бутоните на контролния панел, децата да не могат случайно да стартирате съдомиялна машина.И ако се отвори вратата по време на работата си, програмата автоматично изключване за безопасност.??? ДВОЙНИТЕ ОПАКОВКИ ЗА ЕФЕКТИВНО ИЗПЛАКВАНЕГорни и долни опаковки въртят на 360 ° и се измива петна с различна степен от всички страни.Има общо 26 водни пристанища, за да се осигури мощен пръскане с вода.3-слойная свалящ се филтър система предоставя цялостна филтриране на отпадъчни води и удобен за ежедневно почистване.Тази съдомиялна е оборудвана с накрайници за ополаскивателя и кутията за препарат за почистване на прах, капсули и течен детергент.??? ПЛОТ И ВГРАДЕНА МИЯЛНА МАШИНА-Благодарение на компактните размери на тази електрическа миялна машина лесно да се поставя на тезгяха.Така че не е нужно да променям своята кухня.Но ако искате, също може лесно вграждане под шкаф.Размер на съдомиялна машина : 21,7" x 19,7" x 17,7" (Д х Ш х В), препоръчителното място за поставяне : 21,8"-22" х 21,7 х 17,9"-18" (Д х Ш х В) размерът на отвора за дренажна тръба : 2,36" х 2,36".

Декларирани свойства

Най-добри сделки