.

.

Производител на тестени изделия TFCFL Manaul,Машина за пресоване на юфка Производител на тестени изделия и спагети Търговска нож за тесто от Неръждаема стомана Роликов?

Производител на тестени изделия TFCFL Manaul,Машина за пресоване на юфка Производител на тестени изделия и спагети Търговска

BGN 64.12

Сума
Продуктът е наличен

???? [ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ] е Изработен от неръждаема перепелиной неръждаема стомана ,без ръжда,сигурни и надеждни, идеален за домашна употреба. ???? [ХРОМИРАНИ] Хромирана стоманена конструкция,на дъното на гумена подложка предпазва повърхността на масата и я прави по-малко хлъзгава. ???? [КОРЕКЦИЯ на 6-СТЕПЕННА] с възможност за регулиране на дебелината на 6-степенна скоростна кутия.Лекотата на работа, без закрепване на 6 тави за рулетам и нарезке тесто за спагети, опаковки за равиоли и т.н.???? [ОСНОВНИЯТ ПАРАМЕТЪР] Напрежение : 110 V;Мощност : 135 W;Функция : тесто, широка юфка, тънка юфка;Ширина на юфка : дебелина 1,5 мм и широчина 4 мм ???? [ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА В СЕБЕ си] 1 x макаронная машина.

Декларирани свойства

Най-добри сделки