.

.

Офис стол ANACCI, Работно стол със средна облегалка с ергономична облегалка, Сетчатое Компютърен стол с Дебела възглавница, Откидными Подлакътници и Bobble облегалка, с ?

Офис стол ANACCI, Работно стол със средна облегалка с ергономична облегалка, Сетчатое Компютърен стол с Дебела възглавница,

BGN 43.04

Сума
Продуктът е наличен

Ние изобщо не трябва да се толерира никакъв писка и покачиваний, това е много лошо, нали?.ZLHECTO Стол × 1.Винтовете са идеални за дупките, и ние също имаме гаечен ключ с шестоъгълни глави и инструкции за осигуряване на максимално лесна инсталация.Огромни бедрата вече не е проблем.Изберете воздухопроницаемую мрежа, за да премахване на топлина между тялото и седалка, запазете прохлада-това е една от най-важните неща.Безплатна услуга замяна, без никакви оправдания. Инструкции за монтаж × 1. ????[Избягва прекомерно натрупване на топлина и влага]-Окото реши една от най-големите проблеми за сядане през лятото : позволява на въздуха, топлината на тялото и водяному няколко мине през седалката и облегалката, помага да се поддържа постоянна и приятна температура на кожата. ????[Капка онемевшие и твърди хълбоци] - ДЕБЕЛИНА 4,2 инча-Масивна възглавница осигурява правилния баланс между здравина и комфорт, ние сме категорично против това, че тя постепенно пада и надоедала с напредване на възрастта. 4" Регулируема височина.Функция : .Огромни бедрата вече не е проблем. Уверете се, че Сте седнали на Поддържан Изпражненията или Имате някакви проблеми като Изтръпване и Херния на Междупрешленните дискове. По-добре се съчетава с вашата маса.

Декларирани свойства

Най-добри сделки