.

.

Опаковка мокри Кърпички Brianer, Калъф за сухи и влажни кърпички, Прахоустойчив Калъф За съхранение на Салфетки, на Притежателя на Диспенсера с капак за Домашен офис м?

Опаковка мокри Кърпички Brianer, Калъф за сухи и влажни кърпички, Прахоустойчив Калъф За съхранение на Салфетки, на Притежателя

BGN 10.39

Сума
Продуктът е наличен

✔️✔️【Сигурен висококачествени материали】Притежателя на спорта салфетки, изработени от PVC, не съдържат бисфенол А и фталатов пластмаса за безпроблемно опаковки.Гладка и без чеп, което го прави плъзгат по-гладко.Материалът е безопасен, полезен е за здравето и не е токсичен. ✔️✔【【Прост, елегантен и практичен】Прости елегантни правоъгълни кутии за салфетки вървят с вашия домашен стил, ви помагат лесно да се скрие мръсни кърпички и кърпички за лице и ги защитава от петна вода, винаги поддържайте ред, където и да се намирате. ✔️✔️【Добра херметичност】Нескользящие крачета предпазват от подхлъзване и плъзгащи се, докато издръжлива пластмаса лесен за почистване.на кутията и гумено уплътнение предотвратява изпаряването на вода или замърсявания, запазват свежи чаршафи и мокри, това е портативно и удобно.Кутия за съхранение на тъкани Значително предпазва съдържанието от прах и масла. ✔️✔️【Преносим Контейнер За съхранение на Салфетки】Калъф за бебешки кърпички има по-голям капацитет, използвани главно за дома, офиса и автомобила, многократно и многократно използване.Дръжте кърпички свежи и защитени от прах; Чанта за салфетки преносими и лесно, широко прилагани за носене в ръка, като предотвратява загубата на влага. ✔️✔️【 Многократно използване на】На тоалетката : средство за отстраняване на грим; Тоалетна : хартиени кърпи за ръце, влажна тоалетна хартия, пелена, например кърпа; Кухня : готварска хартия, еднократно кухненски кърпи; Детска стая : кърпи за ръце, на устата, на различни джаджи.Подходящ за всички хартиени кърпи в стил "до всплывания".За използване до 100 кърпички.

Декларирани свойства

Най-добри сделки