.

.

5 бр. Кутия За Съхранение на Продукти Прозрачен Контейнер, Определени с Капаци За Заливане на Кухненски Хранене Запечатани Закуски Сушени Плодове, Зърнени храни Ре?

5 бр. Кутия За Съхранение на Продукти Прозрачен Контейнер, Определени с Капаци За Заливане на Кухненски Хранене Запечатани

BGN 13.42

Сума
Продуктът е наличен

Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен, по-дълъг живот.Пластмаса, без BPA ,нетоксичен,без мирис,по-здрави и екологично чисти.Прозрачен корпус, храна в кутия вижда се, много удобно е да се знае, кой вид храна се съхранява.Добра пропускливост, устойчивостта на влага и безопасността, може да се използва за съхраняване на сухи продукти, мезета, зърнени храни,ориз и така нататък.Благодарение на дизайна на чучура за зареждане, лесно се излива, е идеално за съхранение на различни хранителни продукти, отделно съхранение на продукти, облекчава живота.Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен, по-дълъг живот без BPA пластмаса ,нетоксичен,без мирис,по-здрави и екологично чист Прозрачен корпус, храна в кутия вижда се, много удобно е да се знае, кои храни се съхраняват Добра пропускливост, устойчивостта на влага и безопасността, може да се използва за съхраняване на сухи продукти, мезета,зърнени храни, ориз и т.н. С дизайн чучур за изливане, лесно се излива, е идеално за съхранение на различни хранителни продукти, отделно съхранение на продукти, прави живота ви по-лесно Спецификация : Материал : пластмаса Капацитет : 0,3 л 0,5 л 0,7 л 1.0 л 1,5 Л Съдържание на опаковката : Люспи Резервоар за съхранение*5 Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог. 2. Цветовете могат да се различават малко по малко за показване на разлики.Моля, разберете.

Декларирани свойства

Материал:
Пластмаса
Обемът на:
0,3 Л 0,5 Л 0,7 Л 1.0 Л 1,5 Л
Съдържание На Опаковката:
Резервоар за съхранение на зърнени култури*5 :
Забележка:
1. Моля, позволете грешка 1-2 см от ръчно измерване. Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог. :
2. Цветовете могат да се различават малко по малко за показване на разлики. Моля, приемете :

Най-добри сделки