.

.

надежден Оръжеен сейф, Монтирани на Пистолет, Сигурно устройство за бърз достъп до огнестрелните оръжия с биометрическим пръстов отпечатък, Парола на клавиатурат?

надежден Оръжеен сейф, Монтирани на Пистолет, Сигурно устройство за бърз достъп до огнестрелните оръжия с биометрическим

BGN 29.59

Сума
Продуктът е наличен

【ОРЪЖЕЕН СЕЙФ е С ОБНОВЕНА СИСТЕМА за СИГУРНОСТ】Ако имате малки деца, които не разбират потенциалните опасности на огнестрелни оръжия, е изключително важно да се гарантира му безопасно съхранение.Поставянето им в този пистолетном сейфът е отговорен начин да се осигури правилното запазване на вашия стрелково оръжие у дома или в движение, както и тази каса поддържа режим тишина. 【3-АКУПРЕСУРА СМОНТИРОВАННОЕ УСТРОЙСТВО за СИГУРНОСТ на ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ С БЪРЗ ДОСТЪП】Този сейф за оръжие с подобрени интелигентни биометрическим скенер на пръстови отпечатъци с режим на незабавен достъп, заключване на клавиатурата с подсветка на бърз огън и ръчни ключове за заключване.Незабавен достъп до вашите ценности, документи и огнестрелните оръжия чрез автоматична открывающуюся вратата.Влизаш бързо, когато е най-важно, с помощта на отпечатък от пръст. 【УСТРОЙСТВО за СИГУРНОСТ на ОГНЕСТРЕЛНИ ОРЪЖИЯ на БОРДА И на СКРИТА КОНСТРУКЦИЯ】Тънък вертикален дизайн е отлично подходящ за съхранение под масата или тумбочкой, без знанието на рафта с книги, или незабелязано в колата.За допълнително удобство е монтиран отдясно, отляво или отгоре, в зависимост от желаните предпочитания. (Инсталационни аксесоари са включени в комплекта). 【ЗДРАВ , ТРАЕН И УСТОЙЧИВ НА СУХ】Умело изработени с помощта на здрава стоманена конструкция, надежден сейф за пистолет с бърз достъп ще осигури трайни сила.Той също е снабден с защита от корозия, което позволява лесно вграден в всяко вътрешно пространство.Това е перфектният избор за дома или бизнеса за допълнителна сигурност. 【Отлично обслужване на клиентите】 : Ако има някакви въпроси или проблеми с нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, нашият екип за поддръжка на клиенти трябва да ви осигури задоволително решение.Има три начина за отваряне, от които можете да избирате.Ключове, пароли и пръстови отпечатъци.Всяка от трите начина може бързо да влезе в една ръка, за да се справят с извънредни ситуации.Верен пазител на теб и твоето семейство.

Декларирани свойства

Най-добри сделки