.

.

Метален шкаф шкаф от дърво Panana, Произведено Страничен Шкаф метален Шкаф с 3 Чекмеджета на колела, Поставка за принтер с Отворени Рафтове за Съхранение за Домашния О?

Метален шкаф шкаф от дърво Panana, Произведено Страничен Шкаф метален Шкаф с 3 Чекмеджета на колела, Поставка за принтер

BGN 98.39

Сума
Продуктът е наличен

Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, в резултат на аварии, петна, прекъсвания и почивки на покрити от първия ден.Счупване и повреда на продукта след покрити от гаранцията на производителя.Няма допълнителни разходи за ремонт - резервни части, работна сила и доставка са включени в цената.Прост процес на разглеждане на искове - подайте жалба по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона.Откажете по всяко време, пълно възстановяване в рамките на първите 30 дни.Можете да прехвърляте с подаръци. . ➤ИДЕАЛНА ЗА ОФИС ИЛИ ДОМАШЕН КАБИНЕТ : Този метален шкаф Шкаф С Отворени Пространства За Съхранение, Кутии За Папки И Шкаф За Съхранение е Предназначен За Организиране на Офис Машини, Хартия, Файлове И Доставчици.Може Да Се Монтира В Близост До Или Под Масата.Изящна И Модерна Естетика Я Прави Фантастично Подходящ За Всеки Офис Или Дом. ➤ДОСТАТЪЧНО размер НА РАБОТНОТО ПРОСТРАНСТВО, общо : 31 Л*15,5 Инча * 26 инча(78,8*39,4*66 См). ➤ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ : Нашата Структура Продукт Е Внимателно Проектирана, Основна Панел Е най-въздух Панел с Дебелина 18 Мм (0,71 Инча); Структурна Стабилност Е Строго Проверена от Отдела за Качество, Преди Тя да Бъде Одобрен За пускане На Пазара. ➤100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ : ????Ние Предлагаме Винаги Отлично Предпродажное И Следпродажбено Обслужване На Клиентите.Ако Имате Някакви Въпроси, Нашият Екип Поддръжка Винаги Е Готов Да Осигури Помощ В Рамките На 24 Часа. ????По-Долу Е Най-Новата Подробна Инструкция За Инсталация, Моля, Свалете Я За Помощ.Този Страничен Шкаф За Съхранение на Документи Може да се Похвали с Голямо Работно Бюро с Размери 79 х 39 cm (Д х Ш), Който е Подходящ За вашия Принтер Или Скенер. 2 Открити Отделения, Разделени С Регулируеми Рафта, Позволяват Лесно Да Се Поставят Както На Къса, Така И От Високи Предмети.Благодарение На Извънбордов Линеарно Вътре Големия Дъното На Кутията Тези 3 Практичните Чекмеджета Могат Да Поберат Различни Канцеларски Материали И Файлове С Формат А4 Или Писма.Cellular Печка, Използвана В Нашия Продукт, Има Функции, Ниско Тегло, Висока Якост, Износоустойчивост, Лесна За Почистване И Водоустойчивост.Производителност И Сила - Всичко Това Се Отнася За Първи Клас.Използвайте По-Малко Материали За Производство На По-Трайни Продукти.Ние Вярваме, Че Отговорното Верига Материали Са От Решаващо Значение За Постигането На Чиста Нула Емисии На Въглерод, И Това Ще Изиграе Важна Роля В Изграждането На Този Устойчиво Бъдеще.

Декларирани свойства

Най-добри сделки