.

.

Рожден Ден подаръци за жени,Благодаря Подаръци за жени,Персонализирани Подаръци за Приятелки на Жените Жени Ще Страхотна Дървена Табела Вдъхновяваща Плоча, Дърве?

Рожден Ден подаръци за жени,Благодаря Подаръци за жени,Персонализирани Подаръци за Приятелки на Жените Жени Ще Страхотна

BGN 6.39

Сума
Продуктът е наличен

✓ Най-сладкото декор на банята - Хубава табела гласи, че "най-Доброто място в къщата", е подходящ за запълване на пространството на стените и добавя малко чувство за хумор банята вани, винаги предизвиква усмивка. ✓ Прекрасно стенно изкуство за баня - Лесно, но класическа, има выветрившийся, долнопробен вид в нюанси на светло синьо и сиво, добавя ярки цветове в банята. ✓ Добре направена табела за банята - Изработен от МДФ-дърво с висока точност UV-печат за постигане на най-ярките и живи цветове, реалистични графики и водоустойчив ефект. ✓ Декоративна плоча на перфектния размер - Дървена плоча е с размери около 12 см в ширина и 6 инча височина, идеален за стена, точно над тоалетната. ✓ Лесно подвешивается - Идва с коноп въже, завършен до подвешиванию; лек, може да подвешиваться с помощта на командни ленти или куки.Ние даваме гаранция от 3 години, в случай на възникване на някакви проблеми, моля винаги не се колебайте да се свържете с нас, ние обещаваме да се върне в рамките на 8 часа и да реши всеки проблем, преди да отговори.Цвят : Зашеметяващ.

Декларирани свойства

Най-добри сделки