.

.

Koknwoa Утяжеленные Обръчи за фитнес Hoola за възрастни Фитнес Хула-Кръг Масаж За отслабване Без капка Обръчи за упражнения с 24 Подвижни възли, регулируеми за домашни фи?

Koknwoa Утяжеленные Обръчи за фитнес Hoola за възрастни Фитнес Хула-Кръг Масаж За отслабване Без капка Обръчи за упражнения

BGN 15.83

Сума
Продуктът е наличен

【Фитнес и масаж "2 в 1", след което ще можете да горят до 900 калории всеки път. 【Лесна употреба】Обновен умен обръч за фитнес лесен за използване и няма да падне, дори новаците да могат да го използват без никакви притеснения.Обръчи за упражнения с магнитна тока, които могат да бъдат свободно съчетават помежду си.Свободно собирайтесь от 24 секции в съответствие с размера на талията си и подгоняйте корема във всички посоки, за всяка част от тялото си би могъл напълно да почувствате изгарянето на мазнините. 【Поддържайте форма по всяко време и на всяко място】Този е светло претеглят обръч hoola е подходящ за всички възрастни и деца, които трябва да отслабнете.Можете да тренирате на закрито или на открито по всяко време.Животът-това е движение, продължавайки да използвате този обръч всеки ден, вие можете да отслабнете и да се създаде своята перфектна фигура.

Декларирани свойства

Най-добри сделки