.

.

Хидромасажна вана Silk Balance 38 грама с Пеногасящей Маслопоглощающей гъба за Спа-салони, Естествена работа за поддържане на баланса на рН и алкалността за горещи вани, ?

Хидромасажна вана Silk Balance 38 грама с Пеногасящей Маслопоглощающей гъба за Спа-салони, Естествена работа за поддържане

BGN 19.99

Сума
Продуктът е наличен

【Най-ДОБРИЯТ ОПИТ от ИЗПОЛЗВАНЕТО на СПА ВОДА】Silk Balance да е водеща в грижата за спа вода премиум-клас с уникална, несравнима патентована формула, специално разработена за премахване на необходимостта в големи химични вещества, времето, времето и работата с традиционните или солени системи за водоснабдяване. 【ОТЛИЧНА ВОДА, НАПРАВЕНА от ЛЕКА】Сега ще имате повече време да се насладите на спа-център и прекарват по-малко време в играта химик.Silk Balance е специално проектиран, без разяждащи химикали, за да бъде саморегулирующимся.Дори дразнещ мирис на химикали, се неутрализира. 【ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ】Silk Balance по-безопасно и по-лесно въздействие върху околната среда от агресивни химикали, които в момента се използват за грижа за водата в спа-салоните.Значително ограничаване на прекомерната употреба на химични вещества и удължите живота на вашата спа вода, намаляване на въздействието върху околната среда и да спаси вода. 【САПУНЕНИ МАСЛО И ВСИЧКИ котлен камък】Измет привлича и поглъща по-41,3% собствено тегло в неживата котлен камък, лосьоне, масла за тяло, прашец и т.н. Нашата гъба, впитывающая масло, помага за премахване на линия на котления камък, която се формира на хидромасажни вани, басейн и спа център. 【ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН АКСЕСОАР ЗА ХИДРОМАСАЖНА ВАНА】Този комплект е задължителен за вашия спа инструментариум.Лесно поддържайте своята гореща вана, впитывайте нежелани отлагания от вода, линии и правете вода в спа центъра, по-чиста, лъскава и балансиран, отколкото когато и да било.Размер : /w пенка.

Декларирани свойства

Най-добри сделки