.

.

Марафанси Над вратата на гардероба Органайзер Стенни Телена Кошница Подвесная Рафт за кухненските кошници за организиране на Шкафове и килери, а също и за съхране?

Марафанси Над вратата на гардероба Органайзер Стенни Телена Кошница Подвесная Рафт за кухненските кошници за организиране

BGN 23.99

Сума
Продуктът е наличен

Например, една бутилка с подправки, плодове, хавлиени кърпи, шампоан, балсам, лосион за тяло, книги и изделия, почистващи препарати, средства за първа помощ, съоръжения за грижи и хранене и много повече!.Използва се за съхранение на закуски, плодове, телевизия и дистанционно управление, климатик.????????ℝ???????????????????????? - Идеален за организиране и съхранение на подправки, бутилки, предмети килер, закуски, free toiletries, инструменти, стоки за ръкоделието и т.Силна стоманена, с гладки сварными шевове прави Mara Fansie стени кошница е подходящ за различни предмети. се Използва за съхранение на бутилки с подправки, дъска за табла, форми за печене, на тиган за "бисквитки" или пластмасова храна филм и много други.За стенни телена кошница Mara Fansie Метална кошница Mara Fansie има здрава метална конструкция, предназначена за дълги години употреба.Представяме ви елегантен стоки за дома, за по-икономично решение.Използва се за съхранение на принадлежности за баня, като шампоан, балсам, препарат за измиване на тялото, кърпа и др. ???????????????? ???????? ???????????? - Дизайн с отворен тел ви позволява да видите, че се намира вътре в кошници, а това означава, че можете лесно да намерите закуски, детски играчки, инструменти и всичко, което ви трябва.Отговаря на съвременните фермерскому дома.Можете да инсталирате кошница на стената без пробиване.Също така е лесно за почистване и добре се получава когато са мокри.Той е подходящ за всяка стая в дома си и работи с всякакъв интериор.Използва се за съхранение на папки, книги, списания, инструменти, аксесоари за бродерия и много други. 2 Начина на употреба.Начин 2 : Залепете към стената (стенен монтаж без пробиване). ????????ℝ???????????????? - Здрава метална конструкция ви дава възможност да поставят в нея по-тежки предмети, без навеждане.Многофункционална кошница отговарят на всички ваши нужди за съхранение, което ви гарантира чисто и подредено жилище.В тази кошница може да се съхранява всичко от кухненските до аксесоари за баня.Дръжте често използваните предмети се организира и лесно достъпни.Превърнете своите стени в място за демонстрации на стоки!.Подходящ за къщи, апартаменти, етажната собственост, в стая в общежитието на колежа и т.Също така е подходяща за организиране на килера и съхранение., Кошница Mara Fansie може да се използва навсякъде в дома, в кухнята, в банята, в спалнята, в килера, и по -.???? ℕℂ???????????????????? - Идва с 4 тел, кошници и 4 клейкими ивици.Дизайн на окото осигуряват дълъг експлоатационен живот.No изисква пробиване, просто залепете с лепило върху стената и дръж количката над пазом. Решение за съхранение във всяка стая на къщата.

Декларирани свойства

Най-добри сделки