.

.

Гидроизоляторы Дъжд Пази CR-0357 Micro-Seal Готов за УПОТРЕБА Лепило, покриващи площ до 1500 кв. Фута на всички повърхности каменна зидария. 5 Литра Прозрачна проникване Сила?

Гидроизоляторы Дъжд Пази CR-0357 Micro-Seal Готов за УПОТРЕБА Лепило, покриващи площ до 1500 кв. Фута на всички повърхности

BGN 11.64

Сума
Продуктът е наличен

Мерки и теглилки зидария : мерки и Теглилки камък възстановява, предпазва и удължава живота на всяка зидария, хоризонтална или вертикална повърхност с високоефективни гидрофобным покритие.Мерки и теглилки на бетон, на водна основа : Не променя външния вид на повърхността и не оставя повърхността на филма.Герметизатор бетон произведен с помощта на формули, без блясък и технологии не пожълтяване.Спрей уплътнител : Използвайте като грунд преди боядисване, за да забраните пренасянето на влага в основата или да се защитава от такива петна, като петрол, газ и антифриз.Герметизатор за проникване на бетон : 100% проникваща покритие осигурява отлична устойчивост на вода, солени пръски, средства за отстраняване на лед и дъжд, причинен от вятър.Лак за камъни Rain Guard защитава вашата инвестиция, с 10-годишен удовлетворение и може да се използва във всяка точка на страната.

Декларирани свойства

Най-добри сделки