.

.

Комплект За Подобряване на Основните Аксесоари За Стрелба с Лък , Включващ 5-пинов Прицел За Лък, Акцент За Стрели, Стабилизатор на Прицел За Надзъртане, Оплетена Ка?

Комплект За Подобряване на Основните Аксесоари За Стрелба с Лък , Включващ 5-пинов Прицел За Лък, Акцент За Стрели, Стабилизатор

BGN 31.99

Сума
Продуктът е наличен

➷Акцент за стрели : Намаляване на триенето.Вертикална и хоризонтална корекция.Работи както за дясната, така и с лявата си ръка. ➷Гума стабилизатор : 6 инча (5 грама).Оптимизиран за намаляване на шума и вибрациите. ➷Прицел за лък : изработен е от алуминий, обработен с CNC машина, цветен диаметър на оптични влакна : 0,029 инча с подсветка и нивото поглед. ➷Очите : размерът на отвора 1/8 инча, висококачествена гумена тръба за перфектно позициониране, уникален ъглов дизайн, който осигурява по-ясна визия. ➷Въже с D-линия : дължина 3 метра.Супер издръжлив материал за греди лук с d-линия. ☀Име на продукта : Аксесоари за стрелба с лък Разход цвят : черен / Камуфляжный Прицел за лък : 5-пинов , 0,029" fiber акцент за стрели : ляво и дясно разположение Стабилизатор на лука : гума материал, 3,5 инча Сплетен лук-прашка : камуфлаж,алуминиева основа на Очите : гума материал , 1/8" размерът на отвора D-линия на въже : дължина 3 метра ☀Пакетът включва : 1x 5-пинов прицел за лък 1x Акцент за стрели 1x Стабилизатор лук 1x Сплетен лук-прашка 1x Прицел за лък 1x D-линия на въже.

Декларирани свойства

Най-добри сделки