.

.

Поставка за хартиени салфетки за кухненски маси и плотове | Черна и Поцинкована Салфетка Caddy | Реколтата, Бижута Фермерска къща (Юго-Западен Пустинен Кактус)

Поставка за хартиени салфетки за кухненски маси и плотове | Черна и Поцинкована Салфетка Caddy | Реколтата, Бижута Фермерска

BGN 31.44

Сума
Продуктът е наличен

✔️ ДИЗАЙН югозападна КАКТУС-Този селски юго-западен дизайн, идеален за всеки дом или кухня.Saguaro, бодлива круша и други видове кактуси навевают духът на пустинята.Насладете се на този пуст интериор за вашия дом. ✔️ АТРАКТИВНИ опаковки ЗА ПОЛАГАНЕ – това не е поставки за салфетки на баба си.Нашите проекти селски, но не старомодна.Добавете стил на вашата кухня или трапезария с помощта на тези декоративни елементи, които ще украсяват всяка стая. ✔️ ПОБИРА ГОЛЕМИ И МАЛКИ КЪРПИЧКИ – Нашият външен дизайн ви позволява да използвате салфетки от всички размери, от малки кърпички за партита до по-големи салфетки за хранене.Също така е подходящ за пластмасови или хартиени чинии.Перфектен за партита и излети. ✔️ СТОМАНЕНА КОНСТРУКЦИЯ С ПОКРИТИЕ – Мрежести поставки за салфетки, изработени от стомана с покритие и солидна основа, за да се гарантира дълголетие, която ще устои на изпитанието на времето. ✔️ Много ПРИЛОЖЕНИЯ – Нашият шкафче за салфетки не просто съдържа кърпички и антена, тя също е подходяща за съхранение на вашите прихваток за фурна.Той също така работи като поставка за лаптоп, слот за съхранение организатор поща и настолен органайзер.Нека въображението си развихри с една от нашите декоративни универсални каботажните.Цвят : Кактус Юго-Западната Пустиня.

Декларирани свойства

Най-добри сделки