.

.

Настолна Зажимная Планк Хранене с 4 USB порта, изход за настолен монтаж, Подвижни игри на Мультирозетки,Изход за Свързване на 4 Контакта за променлив ток за Четене в Д?

Настолна Зажимная Планк Хранене с 4 USB порта, изход за настолен монтаж, Подвижни игри на Мультирозетки,Изход за Свързване

BGN 28.79

Сума
Продуктът е наличен

Токови са обхванати от първия ден.ТЕХНИЧЕСКА ЕКСПЕРТНА ПОМОЩ : Истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката,отстраняване на проблеми и много други. . [Сигурност] : Имат огнестойкую външната обвивка и интегрирана система за сигурност, изброени в ETL. [Технически характеристики] : Напрежение : 125 На Ток : 12 И бързо : 60 Hz,от всяка страна на USB Портове : 5 v/2,1 A ,Максимално 2,1 А/порт.Той може едновременно да зарежда преносими компютри, мобилни телефони или други мобилни компютърни устройства. [Внимание] : Подходяща за дебелината на ръба на масата до 1.7 инча, разстоянието от стената до масата е около 1,4 инча. [Удобство] : Тегло ленти са проектирани със стандартен щепсел us с три шипа, можете да използвате директно без адаптер.Насладете се на свободата и удобството, винаги като контакти и портове за USB зареждане, които са лесно достъпни и се намират в обсега. [следпродажбено обслужване] : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас за първи път, и ние ще ви предоставим най-задоволително решение.Цвят : Черен.

Декларирани свойства

  :

Най-добри сделки