.

.

Ултразвукова конец за зъби за премахване на зъбната плака за зъби, Стъргалка за премахване на видими зъбен камък Costoso с 3 регулируеми режима на почистване, Електрич?

Ултразвукова конец за зъби за премахване на зъбната плака за зъби, Стъргалка за премахване на видими зъбен камък Costoso

BGN 54.80

Сума
Продуктът е наличен

【Почистване на 360°】 Нашия стъргалка, за да се видим на зъбен камък Costoso е снабден с вградена HD камера-ендоскоп с мощност 200 W и led подсветка,която ви позволява да контролирате процеса на пречистване с помощта на прецизен оглед. 【Интелигентен и сигурен】Благодарение на принципа на сверхчастотности интелигентно разпознаване на венците осигурява на вас и вашето семейство по-безопасно преживяване.Вие трябва да бъдат много внимателни, за да остър стъргало не вреди на венците по време на ползването му, ако вие се опитате да изтриете твърд зъбен камък. 【Обратна връзка в реално време 】Обратна връзка в реално време с помощта на приложението WIFI ENDOCAM се фокусира върху вашите най-важните области, което ви позволява да записвате видео или снимки.Видеото е с резолюция от 1080 P, а снимките-резолюция 1920*1080. 【3 режима на】3 режима на работа силен,нормално,меко превключвател с един ключ.Изберете режим в зависимост от броя на зъбен камък,който трябва да премахнете, за да максимизират ефективността и ефикасността на почистване на зъбите.(Моля,не го използвайте при следните условия : Пациенти със заболявания на устната кухина, като пародонтит и възпаление на венците, пейсмейкъри и байпас на сърцето и на главния мозък). 【USB Акумулаторна t използвайте го в следните условия.a.Пациентите със заболявания на зъбите, като пародонтит и възпаление на венците.b.По време на кървене от венците.c.По време на стоматологично лечение, като пломби и протези.d.Пациенти с заболявания на устната кухина.e.Пациентите с сердечнососудистыми и цереброваскулярными заболявания.f.Пациентите със сърдечни стимулатори и шунтированием на сърцето и за мозъка.

Декларирани свойства

Най-добри сделки