.

.

Удължител за контакт с няколко USB 2 Пакет с USB и сензор от Здрач до Зори Нощна лампа, стенен Адаптер за зарядно устройство с 2 розетки ac 2 USB порта Ивица на храна за Круи?

Удължител за контакт с няколко USB 2 Пакет с USB и сензор от Здрач до Зори Нощна лампа, стенен Адаптер за зарядно устройство

BGN 8.72

Сума
Продуктът е наличен

УДЪЛЖИТЕЛ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОНТАКТ, USB : 2 щепсела, всяка от които е с 2 розетки на променлив ток и 2 USB порта (максимум 2,4 А), лесно се свързват към всеки контакт власт и спестяват място чрез свързване на набор от USB адаптери.Вход 110-240v, изход 15А, поддържа максимална мощност 1875 W, съвместимо с iphone и смарт устройства.АВТОМАТИЧНА нощна светлина : Електрически контакти с функция за нощно осветление от прах до зори, която може автоматично да се включи в тъмното.Осигурява достатъчно осветление, за да се ориентират в тъмното.подходящ за спални, баня, кухня, стълби, детска.Бутон за включване и изключване ви позволява да го изключите ръчно.ТРЯБВА да ИМА ЗА ПЪТУВАНЕ : Безжична дизайн позволява да се свърже без никакви ограничения.Изход компактен и лесен, тя е лесно да се сложи в багажа или раница.Нашето устройство е стабилна производителност, защита от високи температури, защита от претоварване, защита от пренапрежение ,претоварване на работен ток и късо съединение.На РАЗПОЛОЖЕНИЕ РАЗЛИЧНИ ВЪЗМОЖНОСТИ за ИЗПОЛЗВАНЕ : Удобен удължител за контакти подходящ за домашна употреба, например в спалнята, кухнята или коридора, по стълбите или на пътуване, например, хотела, офиса и т.н. Перфектен подарък за такива случаи, като нов дом, годишнина, рожден ден, годеж и т.н. се КУПУВАТ С УВЕРЕНОСТ : в комплекта са включени 2 удължител на контакти, общо 4 контакта на променлив ток и 4 USB порта, просто включете и използвайте.Вие ще получите 2 разнесенные контакта за променлив ток, безжичен удължител контакт не е защита от пренапрежение и отговаря на стандарта на круизен лайнер.Модел : BK01. Безжична дизайн.Вход : 110-240 V, 50/60 Hz.Изход : 15 A, МАКС 1875 Вата.Изход USB : 5 vdc, 2,4 И(Макс.).Мощност нощни лампи : 0,3 Вата. Цветна температура нощни лампи : 3000 До Топло жълто. 1. Функция Автоматично Осветление. Лека нощ може автоматично да се включи, когато в помещението е достатъчно тъмно.По-Тъмна, По-Ярка!. 2. Технология За Предпазване На Очите. С мека и приятна жълта светлина за работа без стрес и почивка, който най-добре защитава очите, когато се събуди през нощта. 3. Нощен навигация. Идеален за антре, кухня, стълбище, хол, баня, спалня, детска, навсякъде, където имате нужда от путеводный светлина. 4. Работа Като Перфектния Подарък. Перлено бяла мивка на преносим размер, идва в комплект с 2 и с малко пари, може да се използва във всякакви помещения с розетка.

Декларирани свойства

Най-добри сделки