.

.

ОРЕЛ-ВРЪХ 6' x 6' Портативен Лек Навес за чадър 2.0 Плажната Кабина Незабавно Подслон с Солнцезащитной Стена (Синьо/Бяло)

ОРЕЛ-ВРЪХ 6' x 6' Портативен Лек Навес за чадър 2.0 Плажната Кабина Незабавно Подслон с Солнцезащитной Стена (Синьо/Бяло)

BGN 25.20

Сума
Продуктът е наличен

☂ ЛЕСНА НАСТРОЙКА : Насладете се на почивка в сянката на 6x6 почти мигновено с помощта на проста настройка за един човек.Настройка се извършва бързо и лесно с помощта на един механизъм за пресоване, която позволява на един човек за лесно отваряне на чадър без допълнителна помощ. ☂ЛЕСЕН ТРАНСПОРТ : Лек и компактен, този чадър идва с приложените калъф за носене от оксфордской тъкан 300x600 D.Вземете своя сянка със себе си, където и да отидете, без да се налага с тромава опаковка, че ще направи комфорт и сянка лек бриз за всякакви вашите приключения на открито. ☂ЗАЩИТА : Насладете се на удобството на силни странични джобове, прикачени към всеки ъгъл, за съхранение на напитки и т.н. Ъгли на този чадър, и могат да бъдат утяжелены за допълнителна стабилност с помощта на вшитых джобове за допълнителни аксесоари за теглото на чантите.В комплекта също така влизат осем (8) колове и четири (4) за въжета, които са приложени към кранам в долните ъгли на чадър, за да закачите вашия чадър. ☂ПРИКРЕПЛЯЕМАЯ СТЕНА ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА СЯНКА : Върха на чадър ОТ полиестер е водоустойчив и защитен от uv лъчи 50+, както и по-твърда от тази на другите чадъри на пазара.С тегло от 140 грама на този чадър е лесен за инсталиране, но достатъчно здрав, за да издържа на условията на открито.Използвайте приложената съответната стена за да осигури допълнителна сянка покритие. ☂ОБЕЩАНИЕ EAGLE PEAK : EAGLE PEAK предлага ограничена защита след продажбата на 1 година от първоначалната дата на закупуване.За разлика от много други производители на дървени беседки, EAGLE PEAK предлага за нашите дограма, сенници и чанти!Ако имате някакви други въпроси, моля, свържете се с нашия професионален екип за поддръжка.Преносим общ навес EAGLE PEAK 6 x 6 осигурява почти мигновена сянка на площ от 36 кв. фута с бърз и лесен монтаж от един човек.Настройка се извършва бързо и лесно с помощта на един притискателния механизъм, който позволява на един човек да лесно да отваряте чадър без допълнителна помощ.Изработени от висококачествени материали, вие със сигурност ще бъдете защитени от резки промени на ултравиолетовите лъчи.

Декларирани свойства

Най-добри сделки