.

.

Държач за чаши IVARSOYA K, Държач за кафе шушулки, Държач за чаши Голям Капацитет K и Поддържане на Кафе шушулки, Държач за Еспресо с Капацитет 30+ k чаши, Аксесоари за кафе ?

Държач за чаши IVARSOYA K, Държач за кафе шушулки, Държач за чаши Голям Капацитет K и Поддържане на Кафе шушулки, Държач

BGN 17.59

Сума
Продуктът е наличен

☕[Притежател на чаша Голям Капацитет K] Притежателя на кафе пад побира много кафе на шушулки и k чаши, не заема много място на рецепцията на кафе бар.Той може да побере 30+ за чаши или 100+ оригинални капсули и има диаметър 8 см и височина 7,5 инча. ☕[Съхранение на антикорозионна чаша K] Този държач за чаши K е изработен от неръждаема стомана и е покрит с класически кафяв покритие, което прави съхранението на кафе на капсули водоустойчив и неръждаема, устойчиво на деформации и може да се използва в продължение на дълго време. ☕[Функционален органайзер Купа За] с помощта на притежателя за кафе шушулки, подходящ за k чаши, можете да съхранявате различни размери на кафе шушулки, капачки за чаши k, организаторите, филтри за сметана за кафе или други аксесоари за кафе. ☕[Идеалното бижу] Стилен дизайн може да бъде перфектно допълва вашата барна, да е идеално се комбинира с всички домашни декорация.Придава елегантност на цялостната естетика и показва вашата машина на ново ниво. ☕[Гаранция след продажбата] По някаква причина, ако не сте доволни от нашата чаша k, моля, свържете се с нас .Ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и ще ви предоставим връщане или възстановяване.Спецификации на продукта : Цвят : Кафяв Размер : 7.9*5*7.5 инча Характеристики на продукта : >по-Голям капацитет, малко пространство. >Висококачествени материали, устойчиви на корозия и водоустойчив, им е лесно да се деформира. > Универсалност, може да се използва не само за съхранение на кафе шушулки, но и от плодове, леки закуски или хляб и т.н. >Модерен външен вид и може да се използва за украса, са сочетаясь с всички домашни декорация.Списък с пакети : 1 Брой държач за чаши К и държач за кафе на шушулки.

Декларирани свойства

Най-добри сделки