.

.

Комплект за плетене на ткацком станке Coopay, Дъска за плетене на 4 различни размери и Други Пособия за плетене и плетене на една Кука за Одеяла, Шал, Шалове и още много ?

Комплект за плетене на ткацком станке Coopay, Дъска за плетене на 4 различни размери и Други Пособия за плетене и плетене

BGN 54.00

Сума
Продуктът е наличен

Моля, дайте на пълна възвръщаемост на своя креативен потенциал, за да се привърже. ????[Защитете децата] имаме 4 различни размера и гладка повърхност, които не зацепляют прежда и не оставя синини по кожата на вашето бебе. ????[Лесна за употреба] Е по-лесно за използване и лесно се следи от игли за плетене. - Приятен ви пазаруване!(*∩_∩*)'.Спецификация : - Цвят : Случаен цвят - Дължина : 9,4"/ 24 см, 13,6"/ 34,5 см, 17,5"/ 44,5 см, 21,6"/ 55 cm Материал : Висококачествена смола Пакетът включва : - 4 стана машина за плетене с различни размери(9,4"/ 24 см, 13,6"/ 34,5 см, 17,5"/ 44,5 см, 21,6"/ 55 см) - 1 кука за плетене на ткацком станке - 1 х Пластмасова игла с голямо око-1 ръководство за експлоатация Забележка : - Ако сте начинаещ в плетене на ткацком машината, можете да видите видео уроци в Интернет.Нашата политика и услуги : - Свържете се с нас, ако имате някакви въпроси, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Идва зима, може би вие ще се съгласите, че сега е време да създадете ръчно изработени продукти, за да дадат своя принос в колесницата.

Декларирани свойства

Най-добри сделки