.

.

Pevor Power Зубоврачебный Светлина за избелване на Зъби, Избелващо зъбите Студен 8 led лампи Ускорител избелване на Притежателя подлакътник, Задържащ Стоматологичен сто?

Pevor Power Зубоврачебный Светлина за избелване на Зъби, Избелващо зъбите Студен 8 led лампи Ускорител избелване на Притежателя

BGN 59.19

Сума
Продуктът е наличен

Моля, не изключвайте уреда, веднага след като угасне синята светлина, устройството ще се включи в тепловыделяющее и охлаждащо състояние в съответствие с установената процедура.Моля, не поставяйте на тежък предмет на хранене, дръжте устройството далеч от източник на топлина.Мощност : 24 W 12 v/2, А. 0-20 минути регулируем таймер, подходящ за по-големи количества марки гел за избелване на зъбите. размер на светлината : 30*80 mm2.Настройка на време(НАГОРЕ/НАДОЛУ) : В зависимост от състоянието на пациента, лекарят може да увеличи времето от 1 до 20 минути. ✌Той е подходящ за зъболекарски стол в изправено положение с диаметър 45~50 mm. ✌Led екран показва цялата информация.ПАУЗА : Натиснете този бутон, за да поставите устройството в режим на готовност h-I".Входяща мощност : 100-240, 50/60 Hz.Настройте времето за работа, с помощта на "време нагоре/надолу", регулиране на диапазон от 1 до 20 минути.

Декларирани свойства

Най-добри сделки