.

.

Тактически Червен led фенерче Однорежимный Ловен ръчно фенерче с възможност за мащабиране и водонепроницаемостью за нощно наблюдение на астрономията и т.н.

Тактически Червен led фенерче Однорежимный Ловен ръчно фенерче с възможност за мащабиране и водонепроницаемостью за нощно

BGN 34.39

Сума
Продуктът е наличен

ФЕНЕРЧЕ С ЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА : Червена светлина-приятна за очите ни и осигурява най-доброто нощно зрение.Червен лъч запазва зрението и не ви позволява да видите места, след като светлината е изключена, тъй като това ще направи бял лъч.Този тактически фенер е много полезна за търсенето на животните или други предмети в тъмното.единичен режим : Този фенерче с червена леща, специално предназначени за нощни занимания или извънредни ситуации.Това е режим само червено осветление, така че преминаване на бяла светлина не е необходима, че е много лесно и удобно за използване.РЕГУЛИРУЕМ ФОКУС : можете да настроите фокусиране от тесен лъч до широк кръг.Силен прожектор за наблюдение от голямо разстояние( увеличение); Кръгло прожектор за осветяване на голям площад(намаляване).ВОДОУСТОЙЧИВОСТ : Независимо от това, обикновен е ден или дъждовен, фенерче с червена светлина ще работи добре. (Не лезьте във водата директно).ИЗТОЧНИК на ЗАХРАНВАНЕ : литиево-йонна батерия 1 бр. 18650 или батерия с 3 броя AAA или батерия с 3 броя AAA батерии в комплекта не са включени).Спецификация : .Вид на радиатора : Червен led high power : .Режим : Един режим/ Единичен режим : .Цвят На Светлинния Лъч : Червен.Изходна светимост : тема на 200 лумена : Разстояние осветление : 150 метра.Брой на светодиодите : 1 : .Ключ : Вкл./Изкл. : . Експлоатационен живот : 100 000 часа : .Напрежение : 3,7 По-4,5 По : .Конфигурация на батерии : батерии 3x AAA(батерии в комплекта не са включени) Или батерии 1x18650 (батерии в комплекта не са включени).Материал на корпуса : Алуминиева Сплав.Цвят на фенерчето : Черен.Тегло : 150 г/5,21 унция.Размер(дължина*Диаметър на корпуса) : 5,3"*1,06"/13,5 СМ.*2,7 см Помещение включва : 1 Х червен led фенерче.

Декларирани свойства

Най-добри сделки