.

.

Фенери Малка Мини LED Тактически Фенер с Висока Осветление със Скоба, Ръчен Преносим Компактен Фенер за нощуване На Открито Спешна Инспекция на Ремонт На Батерии Во?

Фенери Малка Мини LED Тактически Фенер с Висока Осветление със Скоба, Ръчен Преносим Компактен Фенер за нощуване На Открито

BGN 12.79

Сума
Продуктът е наличен

【КОМПАКТЕН РАБОТЕН ЛАМПА】 Тънък профил на този на фенерчето се вписва в малки тесни пространства, за осветяване на трудно достъпните работни зони.Благодарение на преносим дизайн и съемному зажиму за джоба, той може лесно да бъде прикрепен към вашия колан, чанта, папка джоб на риза или панталон. 【Ultra-висока яркост】 Размер3,55 х 0,55 инча може да излъчва 180 лумена светлина.За това се изисква само една алкална батерия AAA (не са включени в комплекта),тя е лека и малка, тежи само около 0,7 грама.Размер 5,11 х 0,55 инча може да излъчва 250 лумена светлина.За това е необходима алкална батерия 2 AAA (не са включени в комплекта),тежи само около 0,85 унция. 【Разширено дизайн】 устойчива на плъзгане конструкция и водоустойчив дизайн.Нашият набор от прожектора е изработен от авиационен алуминий с небьющейся, устойчива на надраскване лупа, а също и джоба клип.Той може надеждно да работят в дъждовно и снежна времето, когато случайно е изтървал и временно потапяне. 【Прост ключ за включване / изключване】 Лесен за употреба бутон за включване позволява лесно да се работи с една ръка, идеална за четене, осветление тесни пространства и проверка на дома. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】 е Подходяща за нощни разходки, нощно четене, къмпинг, туризъм, риболов, каране на колело, спешни случаи и така нататък.Също така е идеален за студенти, така и за домашна употреба.Размер : 3,55 и 5,11 инча.

Декларирани свойства

Най-добри сделки