.

.

Stoundgee Мрежест Настолен Органайзер Многофункционален Настолен Титуляр за Канцеларски Материали Caddy 6 Офиса с Чекмедже за Домашни и Училищни Консумативи За Офис Акс?

Stoundgee Мрежест Настолен Органайзер Многофункционален Настолен Титуляр за Канцеларски Материали Caddy 6 Офиса с Чекмедже

BGN 11.99

Сума
Продуктът е наличен

【Многофункционален настолен органайзер】Този мрежест настолен органайзер е подходящ за дома, офиса, училище, клас, цех, студио и т.н.; Съхраняване на всички видове канцеларски материали, книги, лаптопи, лепкави на бележници, визитки, мобилни телефони, ножици, щипки, домакински уреди, козметика, предмети на изкуството и т.н.; Идеална кутия за съхранение за всяка маса. 【Модерен тенис на Caddy】Мрежест офис организатор има 7 отделения (6 фиксирани офиси + 1 чекмеджето) за сортиране и съхранение.Малък по размер, но с голямо пространство за съхранение и четири мини крачета отдолу за защита на бюрото от надраскване и запазват стабилност. 【От висок клас настолен органайзер】Мрежест настолен органайзер е изработен от висококачествен метал с трайни антикоррозийным покритие.И на повърхността е гладка и без чеп, че може да осигури сигурност и чистота на работното си място.Размери многофункционален настолен организатор : 8,7 х 5.5 х 5.0 инча. 【Идеалното решение за съхранение на работния плот】Този мрежест офис организатор ви дава възможност да напусне елементи на работния плот и по-лесно съхранение на вашите офис на нещата.Това също може да помогне на вашите деца да се изработи добър навик подреди своите канцеларски материали и книги и винаги съдържат техните маси са чисти и спретнати. 【Няма нужда да се събират и използват широко】се предлага в напълно сглобени, което прави използването му по-широк и лесен.Също така ще се превърне в чудесен празник офис подарък.Според изследвания, наличието на прецизно плот може да се ускори работата и да бъдат по-креативни в продължение на целия ден.Този чудесен организатор-нещо, което ви трябва.Цвят : Черен.

Декларирани свойства

Материал:
здрав метален мрежест тегло

Най-добри сделки