.

.

Led черна светлинна лента с USB-управление 2 М/6,6 фута 5 120 светодиоди, SMD5050 395нм-405нм Черна светлина за луминесцентно, настройка на 3D - печат, в кутията на компютъра, UV-плак?

Led черна светлинна лента с USB-управление 2 М/6,6 фута 5 120 светодиоди, SMD5050 395нм-405нм Черна светлина за луминесцентно,

BGN 10.39

Сума
Продуктът е наличен

【Истински черен светлина】 Това светодиодна лента blacklight дължина 6,6 фута/2 метра с висококачествено покритие и 120 светодиода blacklight (по-дълъг експлоатационен живот от 50 000 часа, висока степен на енергийна ефективност).Дължина на вълната : 395-405 нм, дълъг срок на експлоатация, без проблеми с промяна на цвета.Моля, изпратете ги на бели предмети, и това ясно им высветит. 【По-ярка】 Тази ивица на черно светлината се състои от 120 светодиоди, SMD5050, които по-ярка от led лампи, SMD3528. 【Захранва от USB 5 В】 Дизайн с интерфейс USB, 5, не се нуждаят от някакъв друг конкретен източник на захранване.Лесно може да се накара тази светлинна лента да работи с помощта на захранване, зарядно устройство за телефон и така нататък. 【Лесно да се подстригва по необходимата дължина】 Тази led ивица на черно светлината не е покрита от силиконовата гума, така че тя не е водоустойчив.Но заради това всеки светодиод могат лесно да бъдат премахнати.Много подходящ за вашите проекти направи си САМ". 【Широко приложение】 Ярки светодиоди Blacklight може да използвате, за да светят в тъмното, флуоресцентни бои за тялото, втвърдяване на 3 D щампи, художествени изложби, парти с осветление, декор тавана.Чудесен избор за декорация на дома, особено за ди-джей, рожден ден или коледно парти, снимки и галерии, тестване на книжните пари.Цвят : Не е водоустойчив.

Декларирани свойства

Най-добри сделки