.

.

Анемометр Измерител на Вятъра, Сензор за Посока на Вятъра Предавател, Сензор за Вятър 360 Градуса Сензор за Скорост на Вятъра Анемометр Уреди за измерване на темпера

Анемометр Измерител на Вятъра, Сензор за Посока на Вятъра Предавател, Сензор за Вятър 360 Градуса Сензор за Скорост на

BGN 26.15

Сума
Продуктът е наличен

Високоефективни лагери, малко съпротивление вращению, точно измерване.Високоефективни лагери, малко съпротивление вращению, точно измерване.Високоефективни лагери, малко съпротивление вращению, точно измерване.Устойчивост на слънчевите лъчи, висока устойчивост на удар и взаимодействие с вътрешна система за плавни лагери осигуряват точността на събирането на информация.Той широко се използва при измерване на посоката на вятъра в оранжерията, опазване на околната среда, метеорологични станции, на борда на кораб, на кея, в аквакултурата и други среди.Изработен е от висококачествен материал КОМПЮТЪР, притежава висока механична якост, устойчив на корозия, може да се използва на открито в продължение на дълго време.Компактен размер и ниско тегло, лесно се монтира.Цвят : 0-3 V.

Декларирани свойства

Състояние:
100% Чисто Нов
Вид на продукта:
Сензор За Вятър
Стил:
Пластир кабел 0-5V 0,7 м, Пластир кабел 0-10 В 0,7 м, 1-5 В(Източник На Захранване 5), 0-2,5(Източник На Захранване 5), 0-3V(Източник на Захранване 5)(Опция)
Материал:
PC
Цвят:
Черен
Размер:
Приблизително 23.5x18.5 см / 9.3x7.3 инча
Тегло:
Около 313 г/11 грама
Приложение:
Широко се използва за измерване посоката на вятъра в оранжерия, защита на околната среда, Метеорологичната станция, кораб, кей, аквакултури и други местообитания.
Източник на захранване dc (по подразбиране):
На 10~30 vdc
Работна Температура Верига На Предавателя:
-20 ?? - + 60 ??, 0% относителна ВЛАЖНОСТ на въздуха - 80% относителна влажност
Скорост На Динамична Реакция:
?С 10,5
Публикуване На Източник На Захранване:
Консумирана мощност на постоянен ток широк напрежение на 10~30
Електрическа инсталация:
Жичен цветопись Мощност на захранването Увеличена мощност Положителна мощност отрицателна изходна мощност на Сигнала посоката на вятъра Положителен сигнал за посоката на вятъра отрицателен често срещани проблеми и решения:
Симптом:
Няма изход или грешки изход
възможна причина:
1) Грешката на изчисляване на PLC, причинени от неправилно измерване диапазон. Моля, обърнете се към техническите характеристики в част 1 за обхвата на измерване. :
2) Грешен метод на свързване или неправилна последователност на свързване. :
3) Неправилно захранване. :
4) Разстоянието между предавателя и колектор е твърде голям, което води до нарушаване на сигнала. :
5) Порт прием АД е повреден. :
6) Оборудване повредени. :
Списък на опаковки:
1 x Сензор Ветра1 x Кабель1 x Чанта с винтовым фитингом(на винт 4шт,орех 4шт) :
Забележка:
1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване. Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран по същия начин, на цвета на елемента, показани на снимките може да се различават малко от реалния обект. Моля, обърнете истински като стандарт. :

Най-добри сделки