.

.

Брезент Forceatt 12X14 МЕТРА, с 2 полюса, Водоустойчив Автомобилен сенник от tarps за къмпинг, Лесно подслон от слънцето от tarps за къмпинг Може да се използва с колата,палатка?

Брезент Forceatt 12X14 МЕТРА, с 2 полюса, Водоустойчив Автомобилен сенник от tarps за къмпинг, Лесно подслон от слънцето

BGN 31.19

Сума
Продуктът е наличен

【Лесно да носите със себе си】 Този открит водоустойчив брезент за къмпинг тежи само на 5,6 кг.Размер tarps палатки в разложенном формата е 12х14 фута.Размер на опаковката е 16,5 х 7 х 6,7 инча.Можете да го сложите във вашата раница, и да вземе със себе си за по-лесно пътуване. 【Професионален водоустойчив и слънцезащитен】 Дъждовна бреза е изработен от плат 150 D Oxford, водоустойчив марка PU3000. Този брезент за раницата има добра огражда от другите.Може да се използва с палатки за къмпинг и хамаци, за да се осигури хладна среда за почивка.В същото време добра водоустойчив, може да се използва за защита от дъжд, в дъждовни дни, като се гарантира, че ще можете по-добре да се отпуснете по време на пътуване. 【Многоцелеви】 Брезента на палатката може да осигури тенистую среда или може да се използва като кърпа за покриване на пода.Когато сте организиране на пикник на открито, то може да стане подложка за пикник, за да се изолира влажна земя, гарантира сухота облекло и хигиена на храните.По време на разходки неговата трайност е достатъчно, за да се справят с неравномерной терен на открито, което ви позволява да се отпуснете и да се приспособява по всяко време и на всяко място. 【Лесна настройка】Лесна инсталация.Само с няколко лесни стъпки може да се направи добра бреза.Той се поддържа железен стълб с диаметър 17 мм, дебелина на стената 1,00 mm, с точки на захващане * 6 , железни гвоздеи * 8 и (6 м * 2 и 3 м * 4) вятърни канатами, осигуряващи дължина и здравина, осигуряват стабилност tarps при използване на по-голям брой условия. 【Покупка Без Риск】 : Няма Нужда Да Се Върне!Изпратете Безплатна Замяна!Да ви направи щастлив клиента-е наша основна цел.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще предложим най-доброто решение.

Декларирани свойства

Най-добри сделки